Setari Cookie-uri

Cea mai grea lecție de viață pe care fiecare zodie a învățat-o în anul 2020

Ai învățat care a fost lecția ta?

Săgetător

În 2020 ai învățat să te iubești din nou. Necondiționat și mai frumos ca niciodată. Ți-ai dat seama că nimeni nu te poate salva în afară de tine. Așa că ți-ai adunat puterile, te-ai ridicat de la pământ și ai mers mai departe... mai puternică și mai curajoasă că niciodată.

Capricorn

Ai învățat, pe calea mai puțin frumoasă, că trebuie să ai grijă de tine, să fii egoistă și să te pui pe primul loc. Să alegi fericirea pentru tine înainte de a o alege pentru alții. Să nu mai ai încredere în nimeni și să îți protejezi sufletul de energia toxică din jurul tău.

Vărsător

Ai învățat să trăiești în prezent. Trebuie să te simți bine în această clipă, să apreciezi lucrurile care merg bine în viața ta și să fii recunoscătoare pentru tot ce ți s-a întâmplat. Trebuie să renunți la teamă de a viitor și nici să te mai întorci în trecut. Singurul moment care contează este ACUM.

Citește și:

Pești

Ai învățat că nu poți planifica sau anticipa fiecare lucru din viața ta. Cu cât încerci mai mult să planifici fiecare element al viitorului previzibil, să stabilești obiective specifice și să decizi exact ce crezi că îți dorești, cu atât vei fi mai dezamăgită și vei eșua. Ia cu tine această lecție și în următorul an, îți va fi de mare ajutor.

foto main Amanda Carden, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.