Setari Cookie-uri

20 decembrie 2020: Jupiter intră în zodia Vărsător și aduce cu el lumină divină pentru toate zodiile

2021 va fi un an destul de interesant - ne vom simți adesea blocați între vechi și nou, între trecut și prezent, între durere și fericire, între viață individuală și una colectivă. Singura cale de urmat este să ne echilibrăm energiile și să îi permitem Universului să fie ghidul nostru. 

Lăsăm întunericul în spate și ne îndreptăm către lumină. Divinitatea ne este alături și ne protejează sufletele.

După ce a fost în restrictivul Capricorn, Jupiter se mută în semnul Vărsător pe dată de 20 decembrie 2020. Se știe că această planetă petrece aproximativ 12 luni în fiecare semn zodiacal, iar poziția lui ne arată la ce ne putem aștepta de la anul care urmează.

Jupiter plin de lumină - la ce să ne așteptăm?

Planeta expansiunii și a abundenței ne ajută să vedem lucrurile cu o claritate incredibilă. Ne ghidează spre o imagine mai obiectivă și ne extinde orizonturile pentru a primi noi informațîi din surse superioare. Suntem într-o conexiune incredibil de puternică cu divinitatea. Energia plină de lumină a lui Jupiter ne ajută să găsim drumul pe care vrem să mergem și să reușim să avem soluții în orice situație dificilă.

Citește și:

Jupiter în Vărsător: date importante pentru următoarea perioadă.

În anul următor, Jupiter va fi în Vărsător. Există câteva zile în care vom simți foarte intens energia planetei - și ar fi bine să le ținem minte deoarece putem profita de ele:

20 decembrie 2020: Jupiter se mută în Vărsător

15 mai 2021: Jupiter intră în Pești

21 iunie 2021: Jupiter este retrograd în Pești

29 iulie 2021: Jupiter retrograd intră în Vărsător

19 octombrie 2021: Jupiter iese din retrograd în Vărsător

31 decembrie 2021: Jupiter iese din Vărsător și se mută în Pești

În aceste zile speciale, este important să fim atenți la ceea ce simtim. Jupiter ne va atrage atenția asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante - vom fi mai conștienți de alegerile noastre și vom avea șanse mari să ne împlinim visuri mărețe. Jupiter în Vărsător ne va face mai siguri pe noi și ne va oferi perspective noi - avem ocazia să renunțăm la măști și să fim noi înșine.

Citește și:

Astrele ne sfătuiesc să nu ținem cu dinții de trecut. Este momentul să începem capitole noi, să renunțăm la amintiri dureroase, să ne vindecăm de suferință și să mergem mai departe cu viață noastră. Este momentul să ne schimbăm odată cu timpul. Vărsătorul și Jupiter își aliniază puterile pentru a ne ajuta în vremurile tulburi.

Mesajul Universului pentru noi toți: să nu rămânem blocați într-o mentalitate de grup. Când ne concentrăm prea mult asupra colectivului, asupra oamenilor din jurul nostru, pierdem ce este mai important pentru noi.

2021 va fi un an destul de interesant - ne vom simți adesea blocați între vechi și nou, între trecut și prezent, între durere și fericire, între viață individuală și una colectivă. Singura cale de urmat este să ne echilibrăm energiile și să îi permitem Universului să fie ghidul nostru.

Citește și:

foto main Mia Stendal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.