Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (21-27 decembrie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Mantră pentru ziua de luni:

Învăț să fiu bine cu mine. Promit să nu îmi mai fie teamă de singurătate. Să îmi dau seama că cele mai bune clipe sunt cele pe care le petrec cu mine însămi.

Mantră pentru ziua de marți:

Astăzi ies din zona de confort. Aleg să nu îmi mai fie teamă de greșeli. Să accept ce se întâmplă, să îmi învăț lecțiile și să merg mai departe pe drumul meu.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Am încredere în mine. În mine stă puterea de a atrage lucrurile frumoase în viața mea; trebuie doar să îmi antrenez mintea pentru acest scop.

Mantră pentru ziua de joi:

Mă bucur de ziua de astăzi. Începând de acum îmi promit să trăiesc fiecare zi ca și când ar fi ultima. Să învăț să fiu fericită cu adevărat.

Mantră pentru ziua de vineri:

Nu îmi mai este frică de nimic. Lupt pentru ceea ce îmi doresc. Încep de acum. Încep din acest moment. Încep de unde mai aflu. Mă folosesc de tot ce am și fac tot ce pot.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Învăț să lupt mai mult pentru ceea ce îmi doresc și să nu renunț până când nu îmi văd visurile împlinite. Nu îmi mai este frică de schimbare.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Aleg să mă îndepărtez de oamenii răi și toxici, de negativitate, de bârfă și toate lucrurile care îmi pot da o stare neplăcută. În schimb, îmi voi îndrepta atenția asupra iubirii și a optimismului.

foto main Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.