Berbec - Ai nevoie să nu te dai bătută

Ești acolo unde trebuie să fii, să nu uiți niciodată asta. Universul are grijă de tine; mai mult, el are un plan bine stabilit pentru tine. Nu te da bătută, este o perioadă mai dificilă, dar va fi bine.

Taur - Ai nevoie de sfaturi și de susținere

Această săptămână este una destul de interesantă pentru tine și asta deoarece vine cu o serie de schimbări neașteptate pe plan personal. Este posibil să fii nevoită să iei o decizie importantă, care îți va modifica puțin planurile pentru viitor. Oamenii la care ții îți sunt alături și te sprijină necondiționat.

Gemeni - Ai nevoie să ieși din rutină

Poate că lucrurile ar sta altfel dacă ți-ai lua o scurtă pauză de la tot ce faci și ți-ai dedică câteva zile doar ție. Încearcă să fii în conexiune cu sufletul tău, să îți asculți inima, să fii atentă la sentimentele și emoțiile tale. Ieși din rutină și bucură-te puțin de această perioadă.

Rac - Ai nevoie să te descoperi

Lucrurile nu sunt tocmai ușoare pentru tine, însă când ți-a plăcut ție ceva ușor? În această perioadă înveți clipă de clipă cine ești, de ce ai nevoie pentru a fi fericită și care este drumul pe care trebuie să mergi mai departe. Nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: