Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 21-27 decembrie?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie de puțină îndrumare

Treci printr-o perioadă în care lucrurile se întâmplă cu viteza luminii în jurul tău și nu mai știi ce ai de făcut și nici dacă acesta este drumul pe care vrei să mergi în viață. Ai nevoie să vorbești cu cineva, să spui ce ai pe suflet și, cel mai important, să primești puțină îndrumare.

Capricorn - Ai nevoie să ierți

Uneori oamenii nu sunt așa cum îți dorești tu să fie și asta este în regulă. Trebuie să accepți că fiecare persoană are propria viață, așa că învață să cobori puțin acele așteptări dacă nu vrei să fii tot timpul dezamăgită. Vei vedea cât de mult se vor schimba lucrurile.

Vărsător - Ai nevoie să fii înțeleasă

Această săptămână este dedicată vieții profesionale; urmează câteva proiecte noi și interesante și trebuie să îți îndrepți întreaga atenție acestora astfel încât lucrurile să iasă fix așa cum îți dorești. Din acest motiv ai nevoie de înțelegere și libertate din partea persoanei iubite.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să nu renunți

Este o perioadă mai dificilă pe plan profesional, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunți. Nici vorbă! Ai nevoie să crezi în tine, să înveți din greșelile făcute, să ieși din zona de confort și să privești problemele din toate unghiurile. Un sfat important: nu te grăbi în decizii.

foto main Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.