Setari Cookie-uri

30 Decembrie 2020: Ultima Lună Plină a anului. Încheiem capitole grele și facem spațiu în viața noastră pentru noi începuturi

Emoții, stări și sentimente neașteptate ies la iveală și ne zdruncină sufletele. Este momentul să le gestionăm mai bine dacă vrem să încep 2021 cu dreptul.

Ultima Lună Plină a anului 2020 este una încărcată de emoții. Astrele ne-au pregătit surprize interesante.

Cunoscute ca fiind punctul culminant energetic al ciclului lunar, Lunile Pline pot fi extrem de puternice și pot avea un impact uriaș asupra modului în care simțim și acționăm.

Energia hrănitoare a Racului va scoate în evidență sensibilitatea din noi. Acesta este un moment foarte bun pentru a ne îndrepta puțin atenția asupra trecutului și a face un rezumat al tuturor lucrurilor prin care am trecut. Ne sortăm furtunile pe care le-am înfruntat de-a lungul anului 2020. Reflectarea asupra emoțiilor noastre ne va ajuta să facem spațiu în suflet pentru a saluta așa cum trebuie noul an. Suntem pregătiți pentru un nou început.

Sfatul Universului pentru noi: să ne amintim să ne iubim și să avem grijă de noi în timpul acestei perioade. Este important să ne conectăm cu oameni care știu cine suntem, ne ascultă și ne înțeleg. Îngrijirea de sine și sentimentul de confort sunt singurele lucruri pe care le căutăm pe măsură ce răsare Luna Plină. Pentru a explora pe deplin toate emoțiile pe care le aduce această perioadă, trebuie să fim confortabili în propriul nostru spațiu.

Citește și:

Lunile Pline sunt întotdeauna puternice pentru că răsar opus Soarelui și pot scoate la iveală sentimente și stări pe care până acum le-am cam ținut ascunse. Mai mult, de obicei Luna Plină și Soarele se află în zodii opuse - spre exemplu, dacă Soarele este în Leu, Luna Plină va fi în Vărsător.

Pe măsură ce cele două corpuri cerești strălucesc în energiile opuse ale zodiilor, Universul le amplifică energiile și ne clatină viața cu emoții puternice.

Să aflăm cum ne va afecta Luna Plină din Rac de pe 30 decembrie:

Sunteți pregătiți să aveți o noapte albă?

Energia intensă a Lunii Pline ne poate aduce câteva probleme în ceea ce privește somnul. Chiar și studiile realizate de oameni ai stiinteti arată că ne este mai greu să adormim în nopțile cu Luna Plină, iar adâncimea și calitatea somnului nu sunt foarte bune.

Citește și:

Energia lunară poate aduce cu ea adesea coșmaruri nu tocmai plăcute.

Este timpul să ne îndreptăm atenția asupra emoțiilor

Luna este cunoscută ca fiind corpul ceresc care ne stăpânește sentimentele, emoțiile și vulnerabilitățile. Lunile Pline ne ajută să simțim emoțiile mult mai intens decât de obicei.

Luna Plină din decembrie va răsări în semnul Racului, care este deja cunoscut ca fiind un semn emoțional. Această perioadă poate fi un moment dificil pentru mulți dintre noi, mai ales când vine vorba despre vulnerabilități. Sfatul Universului: trebuie să încercăm să nu ne pierdem în oceanul emoțiilor.

Putem profita de Luna Plină pentru a face o introspecție a anului care tocmai a trecut - să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat, să acceptăm greșelile, să învățăm lecțiile și să dăm pagina astfel încât să ne bucurăm de un nou început.

Citește și:

Emoții, stări și sentimente neașteptate ies la iveală și ne zdruncină sufletele. Este momentul să le gestionăm mai bine dacă vrem să încep 2021 cu dreptul.

foto main Roman Mikhailiuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.