Setari Cookie-uri

Nu permite trecutului să îți fure fericirea de azi și de mâine

Este greu să îți vindeci inima după ce a fost făcută țăndări. Este greu să privești lumea cu aceeași încredere pe care o aveai înainte de a fi rănită. 

Odată ce treci printr-o suferință dificilă, îți este greu să mai fii tu. Să rămâi optimistă. Să vezi binele din oameni. Să crezi că va fi bine. Începi să te îndoiești de toți cei din jur. Să construiești bariere în jurul sufletului tău. Începi să pui la îndoială fiecare persoană care vrea să te cucerească.

După ce cineva ți-a frânt inima, ți-e greu să te deschizi din nou. Să crezi în iubire. Să ai încredere în alte persoane chiar dacă nu au greșit cu nimic. Indiferent de cât de bine se poartă cu tine, o parte din tine se așteaptă să fie rănită din nou. Aștepți mereu ca adevăratul lor sine să iasă la iveală, să îți arate partea lor întunecată.

Nu poți permite bagajelor emoționale să îți distrugă sufletul. Nu poți permite trecutului să îți fure fericirea de azi și de mâine. O experiență urâtă nu ar trebui să te facă să renunți la speranța de a îți găsi fericirea adevărată. O persoană toxică nu ar trebui să te convingă că orice altă persoană pe care o întâlnești se va comporta în același mod.

Citește și:

Ai voie să îți iei tot timpul din lume pentru a te vindeca. AI voie să petreci cât vrei tu în singurătate. Ai voie să îți iei tot timpul din lume pentru a învăța să ai încredere în alte persoane. Ai voie să procesezi tot ce s-a întâmplat.

Dar nu te ascunde pentru totdeauna. Nu pune bariere în jurul tău. Meriți să știi cum arată dragostea reală, necondiționată. Meriți să fii fericită cu adevărat. Meriți să găsești pe cineva care să nu te rănească niciodată așa cum ai fost rănită în trecut.

Nu va fi ușor. Nu va fi ușor să crezi din nou. Nu va fi ușor să scapi de temeri. Nu va fi ușor să îți deschizi inima în fața cuiva după ce a fost sfâșiată atât de brutal în trecut.

Dar nu renunța. Știu că poți. Ai trecut prin cel mai dificil moment al tău și ai reușit să îl depășești. Mergi mai departe. Când vei găsi pe cineva care merită efortul, nu mai sta pe gânduri. Nu mai analiza foarte mult situația. Trecutul tău nu mai contează. Contează dacă vrei să fii fericită ACUM.

Citește și:

foto main jesadaphorn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.