5 Lucruri pe care sub nicio formă nu trebuie să le luăm cu noi în noul an

5 Lucruri pe care sub nicio formă nu trebuie să le luăm cu noi în noul an

De ce așteptăm întotdeauna până la sfârșitul anului pentru a face schimbările pe care ni le dorim în viața noastră? Nu le putem face chiar acum?

O mulțime de oameni așteaptă noul an și apoi încep să facă rezoluții, însă după un timp își dau seama că nu au reușit nimic din ce și-au propus. Motivul? Nu s-au pregătit absolut deloc. Doar s-au gândit la rezoluții și apoi au renunțat la idei. Disciplina este importantă. Acțiunile sunt și mai importante.

Ar trebui să ne gândim la timp ca la o iluzie, iar noul an este doar un simbol al ciclului. La ce trebuie să renunțăm înainte de noul an astfel încât atunci când ajungem să facem rezoluțiile să și ținem cont de ele? Să acționăm cu adevărat și să nu renunțăm până când nu le vedem împlinite?

Iată care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care să nu le iei cu tine în 2021:

1. Drama și gândurile dificile

De fiecare dată când apare o problemă, ajungi să analizezi situația de o mie de ori, să îți faci sute de scenarii, să te îngrijorezi, să suferi. Însă tot din ce am zis aici nu schimbă absolut nimic - din contră, face lucrurile și mai dificile decât sunt. Ce trebuie să faci în schimb? Să te concentrezi pe găsirea unei variante de a rezolva problema și să acționezi.

2. Teama de necunoscut

Mulți oameni se tem să își folosească intuiția. Trebuie să renunți la ideile tale preconcepute despre cine crezi că sunt oamenii.

3. Faptul că există bine sau rău

Permite-le oamenilor din jurul tău libertatea de a experimenta propria lor realitate. Nu forța pe nimeni să gândească așa cum gândești tu. Nu controla alte persoane.

Suntem precum niște creioane - cu toții avem culorile noastre. Suntem unici în felul nostru. Nu trăi după cum te ghidează altcineva și nici nu ghida pe cineva.

4. Ura de sine

Este momentul să te iubești cu tot sufletul tău. 100% și puțin mai mult. Mulți oameni spun că nu le place modul în care arată - însă acest lucru afectează modul în care se simt și modul în care se simt determină cum aceștia aleg să își trăiască viața.

Ești mult mai mult decât ceea ce înțelege mintea ta. Ești infinit. Cum poți explora infinitul?

5. Scuzele pe care ți le spui pentru a nu trăi viața pe care ți-o dorești

Poți trăi orice stil de viață dorești, însă asta se va întâmpla doar în momentul în care vei începe să îți asumi responsabilitatea completă asupra prezentului și viitorului tău - când înțelegi că ești creatorul propriei vieți.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri