Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 28 decembrie - 3 ianuarie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți să mai ceri păreri celor din jurul tău

Nu trebuie să te intereseze ce spun alte persoane; nu uită că fiecare om are propriul drum în viață. În mâinile tale sunt frâiele viitorului, ține de ele, nu permite nimănui să preia controlul. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Capricorn - Trebuie să renunți la dorința de a deține controlul

Nu, nu vei putea controla niciodată tot ce se întâmplă în viața ta și nici tot ce simți. Încearcă, în schimb, să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le poți controla și mergi mai departe cu viața ta. Te așteaptă o perioadă minunată, crede-mă.

Vărsător - Trebuie să renunți la trecut

Știu că este greu, știu că doare, știu că ai multe întrebări la care încă nu ai răspunsuri - însă este posibil să nu le primeșți niciodată. De aceea este foarte important să închizi o dată pentru totdeauna ușa trecutului și să mergi mai departe cu viața ta.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți să te mai sacrifici atât de mult

Viața nu este doar despre sacrificii; învață să te eliberezi de tot și să înveți să trăiești după cum îți dictează Universul. Bucură-te de momente, apreciază lucrurile mărunte, înconjoară-te de oameni frumoși și iubește fiecare clipă.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.