Setari Cookie-uri

Ed Sheeran ne surprinde cu o piesă nouă, Afterglow

Ed Sheeran le-a pregătit o surpriză fanilor și a lansat acum, pe final de 2020, o piesa nouă, "Afterglow" care poate fi ascultată deja pe toate platformele de streaming.

comunicat de presa: Piesa este acompaniată de un artwork creat chiar de către Ed Sheeran, dar și de un videoclip live filmat în regim one take.

“Afterglow este o piesă pe care am scris-o anul trecut și pe care vreau să o lansez pentru voi. Nu este primul single de pe următorul album, este doar o piesă care-mi place și care sper să vă placă și vouă. Să aveți o vacanță fericită și în deplină siguranță. Eu mă duc înapoi pe tărâmul de părinte, momentan”, a transmis Ed Sheeran.

De curând, Sheeran a fost desemnat drept artistul britanic cu cele mai multe ascultări pe platformele de streaming în 2020 din Regatul Unit. Acesta se află în continuare într-o binemeritată pauză de la muzică, însă a făcut acum o excepție pentru a lansa "Afterglow" pe care a scris-o împreună cu David Hodges și FRED, co-producția fiind semnată de PARISI.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.