Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 28 decembrie - 3 ianuarie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie să înveți să spui "Nu"

Învață să te pui pe primul loc și să fii puțin egoistă. Învață să ai grijă de sufletul tău deja obosit. Nu mai încerca să mulțumești pe toată lumea... nu faci nimic altceva decât să trăiești o viață care nu te face fericită.

Taur - Ai nevoie să ai grijă de tine înainte de a avea grijă de alții

Tu și dorința ta de a ajuta alte persoane... ai ajuns la finalul acestui an mai obosită ca niciodată. Te simți epuizată, fără putere și fără chef de a mai lupta pentru ceea ce îți dorești. Învață să ai mai multă grijă de tine.

Gemeni - Ai nevoie să nu renunți

Vei trece și peste toate greutățile care s-au adunat. Nu te da bătută, nu renunta, mergi mai departe indiferent de cât de dificil este acest drum. Crede că în mâinile tale se află puterea. Crede că sufletul tău este pregătit pentru tot ce urmează.

Citește și:

Rac - Ai nevoie să trăiești așa cum îți dorești

Nu te mai lăsa influențată de ce spun oamenii din jurul tău. Nu mai aștepta să primești sfaturi sau ca cineva să te îndemne să faci anumite lucruri. Niciodată nu vei reuși să faci pe plac tuturor oamenilor, așa că nu mai încerca.

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.