Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (28 decembrie - 3 ianuarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Ofer iubire oamenilor din jurul meu. Ofer iubire tuturor celor pe care îi întâlnesc astăzi. Și, cel mai important, ofer iubire sufletului meu.

Mantră pentru ziua de marți:

Pentru a primi iubire învăț să ofer iubire. Învăț să am grijă de inima mea, să îmi iubesc necondiționat sufletul și să mă accept așa cum sunt.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Puterea este la mine. Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duc. Eu țin frâiele vieții mele. Eu îmi creez propria realitate prin acțiunile și gândurile mele. Eu dețîn controlul asupra propriei vieți.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru mine este să mă concentrez pe a deveni conștientă de mine însămi și să nu îmi mai pese de ce spun sau fac cei din jurul meu.

Mantră pentru ziua de vineri:

Poate că nu totul se întâmplă pentru un motiv în viață, însă pot învăța din tot ce mi se întâmplă.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Mă accept pentru ceea ce sunt. Merit iubire. Merit sinceritate. Merit înțelegere. Merit încredere. Merit să fiu eu însămi.

Mantră pentru ziua de duminică:

Știu că este greu, însă mai știu și că Universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare, și nu când îmi doresc eu să se întâmple.

Citește și:

foto main voyata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.