Setari Cookie-uri

9 Rezoluții de suflet pentru anul 2021

Încheiem capitole dureroase și mergem mai departe sperând ca anul 2021 să fie unul mai blând cu sufletele noastre. 

Iată câteva rezoluții de suflet pentru următorul an:

1. În 2021 vreau să trăiesc viața la intensitate maximă. Vreau să cred că există miracole, că totul în jurul meu este un miracol. Promit să încerc ca în fiecare zi să fiu recunoscătoare pentru tot ce am, să mă concentrez asupra lucrurilor mărunte care mă fac fericită și să zâmbesc mai mult.

2. În 2021 promit să lupt mai mult pentru ceea ce îmi doresc. Este timpul să ies din zona de confort. În 2021 promit să nu renunț până când nu îmi împlinesc cele mai mari visuri.

3. În 2021 promit să învăț să primesc criticile constructive cu recunoștință. Să aleg să accept că nu sunt perfectă și să învăț din ce au de zis oamenii din jurul meu.

Citește și:

4. În 2021 promit să am grijă de sufletul meu mai mult ca oricând. A trecut prin atât de multe, este momentul să îl protejez și să îl ajut să fie fericit. Puterea este la mine, eu țin frâiele vieții mele.

5. În 2021 promit să îmi iert greșelile și, cel mai important, să iert oamenii care mi-au greșit - nu pentru că ei ar merita iertarea, ci pentru că în sufletul meu nu este loc de ură sau furie.

6. În 2021 promit să trăiesc pentru prezent. Nu îmi mai fac griji cu privire la ce s-a întâmplat în trecut și nu mă mai concentrez atât de mult asupra viitorului. Nimic nu este mai imporant decât ziua de astăzi.

7. În 2021 promit să am cea mai frumoasă relație cu mine însămi. Să mă accept pentru ceea ce sunt, cu toate calitățile și defectele mele, să învăț să mă iubesc necondiționat, să fiu egoistă și să mă pun pe primul loc.

Citește și:

8. În 2021 promit să îmi protejez sufletul de oamenii toxici. Nu mai am nevoie de suflete rele în jurul meu care să mă facă să sufăr sau, și mai rău, să profite de mine și apoi să dispară din viața mea.

9. În 2021 promit să fiu fericită. Este momentul să privesc adânc în sufletul meu și să îmi dau seama de ce am nevoie cu adevărat - ce înseamnă să trăiești o viață împlinită.

foto main PopTika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.