Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (4-10 ianuarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine:

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Pentru mine totul se află în echilibru. Singura problemă care există este în sufletul meu. În sine, lumea nu are niciun fel de problemă.

Mantră pentru ziua de marți:

Sentimentele dificile pe care le simt acum nu mă fac slabă, mă fac om. Este o zi grea, nu o viață grea. Am răbdare și merg mai departe.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Învăț să am răbdare. Mâine este o altă zi. Și va fi mai bună decât ziua de astăzi. Am grijă de sufletul meu și încerc să îmi bucur inima. Merg mai departe pe acest drum.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Am încredere că Universul știe ce este cel mai bine pentru mine. Nu fiecare furtună vine să îmi distrugă viața. Unele vin să îmi curețe calea.

Mantră pentru ziua de vineri:

Astăzi aleg să mă bucur de miciile bucurii. Astăzi aleg să trăiesc simplu, să visez cât mai mult, să fiu recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă, să ofer iubire și să împărtășesc zâmbete.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Grija este o pierdere masivă de timp și de energie. Nu schimbă nimic. Astăzi aleg să elimin grijă din gândurile și din sufletul meu.

Mantră pentru ziua de duminică:

Trecutul nu mai are nicio putere asupra momentului prezent. Aleg să trăiesc AICI și ACUM fără să mă mai concentrez asupra lucrurilor care s-au întâmplat.

Citește și:

foto main: AstroStar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.