Setari Cookie-uri

VUNK începe anul 2021 în forţă, cu un mesaj puternic prezentat oficial pe 1 ianuarie – Du-mă mai departe (feat. Keed)

VUNK a lansat oficial prima piesă de anul acesta, „Du-mă mai departe”, featuring Keed, piesă extrasă de pe albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului”.

comunicat de presa: Trupa pregăteşte multe surprize muzicale pentru începutul acestui an, proiecte ce vor fi lansate în următoarele săptămâni.

Asculta albumul aici: https://Vunk.lnk.to/DomnulPortocaliuPR

Melodia este compusă de către Cornel Ilie, Gabriel Maga şi Keed şi este inclusă pe cel mai recent material discografic al trupei VUNK. Lansată în prima zi a noului an, "Du-mă mai departe" vine insotită de un lyric-video realizat de către Mihai Sighinaş.

Piesa poate fi privită ca un motto pentru primele zile din an sau ca un mesaj motivaţional la nivel general, "Du-mă mai departe" ne reaminteşte că, indiferent de greutăţi sau obstacole, drumul continuă şi că noi putem să apelam şi la cei din jurul nostru pentru a ne ajuta să mergem mai departe.

Citește și:

Trupa VUNK a colaborat în 2020 cu Lidia Buble pentru hitul "Vino, du-te", piesa care a ajuns instant, chiar inainte de lansarea oficială, in topurile radiourilor din România. Videoclipul piesei "Vino, du-te", lansat pe canalul de YouTube MediaPro Music, a depăşit 8,5 milioane de vizualizări.

De 26 de ani pe scena din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – "Jur să spun adevărul". În 2019, VUNK a lansat albumul "Domnul Portocaliu şi Masina Timpului", cu un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.