comunicat de presa:

Piesa „Save Your Tears” este inclusa pe albumul „After Hours”, lansat de catre The Weeknd in martie 2020, si de pe care artistul a mai extras track-uri precum „Blinding Lights”, „Too Late” sau „In Your Eyes”.

Videoclipul „Save Your Tears” este regizat de catre Cliqua si il aduce pe The Weeknd intr-un scenariu efervescent. In clip, Weeknd poarta o versiune modificata a tinutei sale cu jacheta rosie, iar vanataile de pe fata au disparut, iar personajul sau a primit, aparent, o intervenție chirurgicala plastica ciudata. The Weeknd a lansat pe 20 martie 2020 cel de-al patrulea material discografic din cariera – After Hours, album care include hiturile „Blinding Lights”, „Heartless” sau „After hours”.

„After Hours” a aparut la aproape patru ani de la anteriorul album al artistului – Starboy (2016) si dupa EP-ul din 2018 – My Dear Melancholy.

Albumul "After Hours” contine 14 melodii si este primul material al artistului care nu include nicio colaborare. Materialul este produs The Weeknd, alaturi de o serie de producatori precum Metro Boomin, Ricky Reed, Max Martin si multi altii.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: