Setari Cookie-uri

Mantră pentru a atrage tot ce îți dorești în 2021

Începe-ți fiecare dimineață cu această mantră și vei vedea cum viața ta se va schimba.

Cel mai bun mod de a face față acestor vremuri incerte este să te concentrezi asupra creșterii tale interioare și să începi să trăiești autentic.

Cu siguranță ți-ai dorit ceva la un moment dat în viața ta, nu? Unele lucruri s-au manifestat, au devenit realitate, în timp ce altele nu au reușit să apară în viața ta. Care a fost motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru? Există un anumit algoritm sau tehnică de manifestare care te poate învăța cum să îți îndeplinești toate dorințele?

Exercițiul nostru pentru tine: Dă play acestei melodii, ia o foaie de hârtie și scrie sub formă de afirmație ceva de care ai nevoie, o dorință pe care vrei să o vezi realitate. Dacă lucrezi la un anumit proiect și ai nevoie de cât mai multe idei creative, poți scrie ceva de genul "Sunt plină de inspirație și creativitate. Permit energiei mele incredibile să curgă liber în orice moment. Fiecare dorință a mea s-a împlinit. Toate visurile mele au devenit realitate. Esența mea creativă mă ajută să îmi văd împlinite dorințele."

Citește și:

Creierul și inima trebuie să audă despre nevoile tale pentru a cunoaște direcția în care vrei să mergi. Orice fel de tehnică de vizualizare sau manifestare creativă este doar un șablon al unei forme de gândire care te ajută să interacționezi mai bine cu nivelurile superioare de conștiință pentru a îți împlini visurile.

Fă din meditație un ritual zilnic. Treci dincolo de corp și minte și schimbă-ți viața.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.