Reteta vegana, fara gluten: Gnocchi cu sos de rosii

Reteta vegana, fara gluten: Gnocchi cu sos de rosii
Kudika
9 Ianuarie 2021

Aceasta reteta simpla de paste iti va satisface imediat pofta de ceva bun!

Pentru astazi ti-am pregatit o reteta vegana, fara gluten: gnocchi cu sos de rosii. Este delicioasa, nu contine gluten si se pregateste foarte repede si usor.

Gnocchi sunt acele paste pe care le poti prepara foarte usor si acasa. Sunt facute din cartof in amestec cu faina (fara gluten, daca preferi) si diverse condimente.

Ingrediente pentru reteta vegana, fara gluten de gnocchi cu sos de rosii:

-500 gr de gnocchi (cumparati sau preparati de casa) fara gluten;
-750 gr rosii tocate;

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri