Setari Cookie-uri

Acceptă ceea ce este, renunță la ceea ce a fost și ai încredere în ceea ce va fi

Nu cred că ești conștientă de asta, dar TU ai puterea de a modela ziua de mâine, zi pe care o vei iubi cu tot sufletul tău. 

Poate că trebuie să renunți la ceea ce a fost pentru a putea face un alt pas înainte. Nu există nimic pentru tine în trecut - nu mai trăiești acolo. Oricât de puternic este dorul de a te întoarce la modul în care erau lucruile, există doar un singur lucru pe care îl poți face - să mergi mai departe. În trecut nu vei mai fi niciodată - decât cu amintirile. Poate fi cel mai greu lucru de făcut - să renunți.... dar este necesar.

Va dura ceva timp, nu se va întâmpla peste noapte. Așadar, ai răbdare cu tine însăți. Vei ajunge acolo în cele din urmă. Știu că ți-e dor de acele momente, de zilele frumoase, de clipele în care erai fericită și râdeai cu gura până la urechi. Dacă te ajută să treci peste o zi mai dificilă, atunci simte toate acele momente... însă nu îi permite trecutului să te blocheze.

Citește și:

Trecutul este acolo pentru a îți aminti lecții importante, pentru a îți oferi o perspectivă și pentru a îți permite să vezi cât de departe ai ajuns.

Însă acesta nu trebuie să fie prezentul tău.

Acceptă ceea ce este. Acceptă viața pe care o ai, chiar în acest moment. S-ar putea să te afli într-o situație în care nu ai crezut niciodată că vei ajunge, însă aceasta este viața ta deocamdată. Trebuie să o accepți și să mergi mai departe.

Trebuie să observi lucrurile pentru care să fii recunoscătoare - chiar și cele mai mărunte lucruri frumoase contează. Trebuie să îți dai seama că există oameni buni în jurul tău, oameni care te inspiră să urmărești tot ce este minunat.

Există prea multe locuri frumoase de explorat. Există prea multe experiențe de trăit. Există prea multe pasiuni de urmat. Există prea mulți oameni cu suflet special de iubit.

Citește și:

Trebuie doar să privești către toate posibilitățile pe care acest prezent le poate aduce în viitorul tău.

Privește către viitor și bucură-te că poți crea unul. Da, crezi sau nu, ai puterea de a modela ziua de mâine - zi pe care o poți iubi cu toată inima ta.

Poate că este mai ușor de spus decât de făcut, însă nimeni nu a spus că este imposibil. Crede în visurile tale, în planurile tale, în viziunile tale. Crede în viața pe care vrei să o trăiești. Nu renunta niciodată la tine însăți.

Va veni și acea zi în care vei fi în locul în care ai visat întotdeauna că vei fi.

Curaj, draga mea.... imaginează-ți viitorul. Și trăiește prezentul luptând pentru cum îți dorești să fie viața ta.

foto main AlenaMorgana, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.