Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (25-31 ianuarie)

Eliberez și dau drumul ACUM - tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte. Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimbă în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Am inima plină de afecțiune, bunătate, compasiune și iubire față de mine însămi. Sunt plină de iubire față de ceilalți.

Mantră pentru ziua de marti:

Știu că sunt puternică. Știu că voi trece și peste asta. Am puterea în inima mea de a crea realitatea pe care mi-o doresc, controlându-mi energia și emoțiile.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Mă eliberez de toată energia negativă și toxică. Aleg să fiu înconjurată de oameni care trăiesc în iubire și în frumos. Aleg să fiu fericită.

Mantră pentru ziua de joi:

Este un moment dificil, însă nu o viață dificilă. Am încredere că totul va fi bine. Am tot ce îmi trebuie pentru a trece peste acest obstacol.

Mantră pentru ziua de vineri:

Promit să nu îmi mai fac scenarii negative cu care să îmi îngreunez singură sufletul. Învăț să renunț la toate lucrurile care nu îmi sunt destinate.

Mantră pentru ziua de sambata:

Trecutul nu mă definește ca persoană și nu îmi influențează viitorul. Învăț să nu mă mai gândesc deloc la ce s-a întâmplat sau la ce se va întâmpla și să mă concentrez doar pe ziua de astăzi.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminica:

Eliberez și dau drumul ACUM - tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte. Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.

foto main: yurakrasil, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.