Setari Cookie-uri

15 Afirmații puternice pe care ar trebui să ni le spunem în fiecare dimineață din 2021

Pentru mai puțin stres și mai multă liniște, pentru mai puțină suferință și mai multă fericire, pentru mai puțină durere și mai multe zâmbete, pentru mai puține răni sufletești și mai multă fericire adevărată.

Începe-ți fiecare dimineață cu aceste afirmații minunate și vei vedea cum viața ta se va schimba radical:

1. Mă simt binecuvântată și ocrotită. Sufletul meu este împăcât. Universul mă protejează și este alături de mine la fiecare pas.

2. Toate problemele au o soluție, fiecare experiență reprezintă o oportunitate pentru mine să învăț și să cresc. Sunt în siguranță! Sunt în pace!

3. Îmi deschid inima și permit stresului să îmi părăsească sufletul. Este momentul să las trecutul în spate. Este momentul să merg mai departe cu viața mea. Acesta este un nou început, un nou pas, o nouă posibilitate. O nouă zi.

4. Sunt călăuzită de Univers să îmi folosesc intuiția și să inițiez acțiuni inspirate pentru a-mi îndeplini dorințele.

Citește și:

5. Viața înseamnă schimbare. Trebuie să accept faptul că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Acest sfârșit este un nou început. Este de datoria mea să îl fac cel mai frumos de până acum.

6. Nu pot să controlez cu exactitate ce se întâmplă în viață, însă pot controla felul în care reacționez la tot ce mi se întâmplă. În reacția mea este puterea mea cea mai mare.

7. Astăzi vreau să fiu fericită. Aleg să mă bucur la fiecare lucru mărunt, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri frumoase.

8. Fiecare moment reprezintă o oportunitate nouă și extraordinară să fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevărat. Mă deschid cu ușurință și fără efort.

9. Nu renunț la iubire doar pentru că pe acest drum întâlnesc obstacole. Știu că ce este al meu este pus deoparte și că Universul așteaptă momentul potrivit pentru a mi-l scoate în cale.

Citește și:

10. Perioadele dificile fac parte din drumul meu spre evoluție și dezvoltare personală. Nu le permit să mă doboare, din contră - le accept, învăț lecțiile importante din ele și merg mai departe cu viața mea.

11. Nu privesc obstacolele din viața ca pe ceva rău. Le iau că pe o nouă aventură. Dacă eu nu cred în mine, nimeni altcineva nu o va face.

12. Sunt conștientă de puterea interioară pe care o am și această încredere se reflectă în tot ce fac. Eu dețin puterea deplină asupra vieții mele.

13. Învăț să am răbdare. Universul are un plan minunat pregătit pentru mine, trebuie doar să fac un pas în spate și să îi permit să își joace cartea. Între timp, încerc să mă bucur de acest drum minunat.

14. Aleg să îi iert pe ceilalți pentru tot răul pe care mi l-au făcut. Aleg să mă iert pe mine pentru toate greșelile pe care le-am făcut. Aleg să învăț din toate lecțiile pe care experiențele dificile mi le-au adus. Sunt gata să merg mai departe astăzi.

Citește și:

15. Merit să fiu înconjurată de oamenii potriviți în viața mea. Aleg să îmi împărtășesc sentimentele cu cei din jurul meu pentru că știu că ei mă acceptă așa cum sunt.

foto main: Aniwhite, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.