7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (1-7 februarie)

Mă accept pentru ceea ce sunt. Sufletul meu merită liniste si iubire. Inima mea merită înțelegere. Eu merit încredere. Merit să fiu eu însămi într-o lume în care toți poartă măști.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Mantră pentru ziua de luni:

Învăț să mă iubesc. Prima persoană care merită dragostea, atenția și devotamentul meu sunt chiar eu. Când ofer prea multe altcuiva, aleg să ignor cea mai importantă persoană din viața mea, singură care va rămâne alături de mine pentru totdeauna - eu.

Mantră pentru ziua de marti:

Promit să nu mai compar niciodată viața mea cu a altor persoane. Eu sunt pe drumul meu. Niciodată nu voi ști cu adevărat cum trăiesc alți oameni, care este povestea lor, prin ce au trecut și cât de mult au suferit.

Retail jobs

Mantră pentru ziua de miercuri:

Promit să fac tot posibilul pentru a mă elibera de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Mantră pentru ziua de joi:

Mă accept pentru ceea ce sunt. Sufletul meu merită liniste si iubire. Inima mea merită înțelegere. Eu merit încredere. Merit să fiu eu însămi într-o lume în care toți poartă măști.

Mantră pentru ziua de vineri:

O nouă zi. Astăzi este începutul unui noi aventuri. Acum este timpul meu să aleg fericirea, să mă pun pe primul loc și să trăiesc așa cum îmi doresc.

Mantră pentru ziua de sambata:

Învăț cât de importantă este răbdarea. Dacă nu dau suficient timp lucrurilor pe care mi le doresc, risc să renunț când sunt la doar un pas de împlinirea visului meu.

Mantră pentru ziua de duminica:

Scopul fiecărui suflet de pe această planetă ar trebui să fie să trăiască fiecare zi cu cea mai mare bucurie. Astăzi mă eliberez de toate gândurile negative și aleg să zâmbesc cu toată inima mea. Această este viața mea și aleg să o trăiesc în cel mai frumos mod posibil.

foto main Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri