Setari Cookie-uri

10 Mantre puternice pentru a elimina odată pentru totdeauna suferința și drama din viața ta

Drama prin care treci nu este alimentată de cuvintele sau faptele altora... ci de mintea ta care îi dă mai multă importanță decât ar trebui. 

Permite-ți să redescoperi bunătatea din sufletul tău - care este prezentă în fiecare moment.
Permite-ți să redescoperi frumusețea acestui moment, a prezentului - frumusețe care este întotdeauna disponibilă pentru tine ori de câte ori ești dispusă să te concentrezi asupra ei și să profiți de adevărata fericire din jurul tău.

Iată câteva mantre puternice care te vor ajută să elimini odată pentru totdeauna suferința și drama din viața ta:

1. Drama inutilă nu apare în viața mea de nicăieri. Sunt trei posibilități pentru care apare: o creez, o invit singură în viața mea sau o asociez cu oamenii care o aduc.

2. Fac tot posibilul să nu judec alți oameni pentru că nu le știu durerea și problemele. Dacă nu pot spune ceva bun, încurajator, frumos, promit să nu mai spun nimic.

Citește și:

3. Majoritatea oamenilor sunt nefericiți pentru că li se pare imposibil să accepte viața așa cum se prezintă acum. Se concentrează asupra trecutului sau a viitorului.

4. Când nu mai pot schimba o situație, învăț să mă schimb pe mine însămi. Și asta schimbă totul.

5. Nu mă deranjez să îmi mai fac griji dacă vor exista probleme. Normal că vor exista. Vor fi numeroase. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știu este că voi trece peste ele.

6. Să îmi fac griji înseamnă să folosesc greșit energia mea creativă. În loc să îmi imaginez ce este mai rău, îmi imaginez ce este mai bun și încerc să găsesc o soluție pentru a ajunge acolo unde există liniște și pace.

7. Nu mai lupt cu morile de vânt. Și asta va trece. Nu mă mai plâng. Accept ce se întâmplă și în loc să îmi fac scenarii caut soluții.

Citește și:

8. Îmi îndrept atenția asupra unui scop și mă angajez să îmi îndeplinesc acest scop prin pași mici făcuți zilnic. Astfel energia pozitivă va ajunge în viața mea.

9. Este în regulă să greșesc, așa învăț, devin mai înțeleaptă. Îmi ofer o pauză și renunț la negativitate. Lucrurile bune necesită timp.

10. Să renunți la suferință nu înseamnă să ai capacitatea de a uita trecutul. Ci din contră, înseamnă să ai puterea și înțelepciunea de a îmbrățișa trecutul.

foto main C Z, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.