Setari Cookie-uri

7 Adevăruri dure despre viață pe care nimeni nu vrea să le admită

Însă e important să o facem pentru că pot schimba modul în care trăim și privim fericirea. 

Putem trăi mai bine. Putem fi mai fericiți. Putem fi mai liniștiți. Toate acestea sunt doar alegeri pe care le putem face pentru noi. Pentru sufletul nostru.

Iată care sunt acele adevăruri dure care ne pot ajuta să înțelegem mai bine viața și să trăim așa cum ne dorim.

1. Sunt o grămadă de lucruri în viața noastrăpe care nu le putem controla. Nu putem controla tot ce se întâmplă în viața, însă putem controla modul în care răspundem la ce se întâmplă.

2. Așteptările noastre sunt cele care ne fac nefericiți. Fericire înseamnă să renunți la ceea ce presupui că ar trebui să fie viață în acest moment și să o apreciezi sincer pentru ceea ce este. Cu bune și cu rele.

3. Nu vom fi niciodată perfecți. Și nici viețile noastre nu vor fi perfecte. Dacă vom aștepta până când vom fi perfecți înainte de a împărtăși lumii poveștile, ideile, talentele și darurile noastre, nimeni nu va auzi de noi.

Citește și:

4. Un moment petrecut făcându-ți griji este un moment irosit. Grijile nu vor schimba niciodată rezultatul. Este momentul să acționăm mai mult și să ne facem griji mai puțîn. Este momentul să ne antrenăm mintea să vadă lecția din fiecare situație și apoi să profite din plin de ea.

5. Cele mai bune lecții vin adesea în cele mai dificile momente, în cele mai grele momente. Trebuie să ne spunem că suntem puternici. Uneori trebuie să experimentăm o situație dificilă pentru a învăța o lecție importantă pe care nu am fi putut să o învățăm altfel.

6. Mulți dintre noi nu au nevoie de mai mult pentru a fi fericiți - au nevoie de mai puțin. Când lucrurile nu se mai adună în viața ta, începe să scazi. Viața devine mult mai simplă atunci când elimini dezordinea (mentală și fizică) care o complică.

Citește și:

7. Nu primim întotdeauna ceea ce oferim. Vom ajunge, din păcate, să fim complet dezamăgiți și răniți dacă ne așteptăm întotdeauna ca oamenii să facă pentru noi ce facem noi pentru ei. Nu toată lumea are aceeași inimă ca a ta, să nu uiți niciodată asta.

foto main C Z, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.