Setari Cookie-uri

Sabrina Carpenter lansează videoclipul piesei Skin

Cântăreața, compozitoarea, actrița și designerul, Sabrina Carpenter, semnează cu label-ul Island Records (Universal Music Group) și lansează single-ul și videoclipul piesei „Skin”. 

comunicat de presa: „Sabrina Carpenter este deja un superstar”, a declarat directorul executiv al Island Records, Darcus Beesestates. Acesta a continuat, „vocea ei puternică, personalitatea radiantă și carieră de succes atestă acest lucru. Suntem încântați să primim o tânără atât de talentată în familia Island Records”.

La rândul sau, Sabrina a declarat despre semnarea cu Island Records: „Sunt atât de încântată să mă alătur familiei Island Records, Darcus și echipa mi-au înțeles cu adevărat viziunea, din momentul în care ne-am întâlnit prima dată. Este locul perfect pentru mine, pentru a începe următorul capitol al carierei mele muzicale și evoluției mele ca artist. Abia aștept ca toată lumea să audă la ce lucrăm anul acesta!"

Citește și:

Odată cu semnarea cu noul label, Sabrina a lansat single-ul "Skin", care a devenit instant viral, adunând peste 17 milioane de ascultări pe platformele de streaming în câteva zile, dintre care 10 milioane a strâns în doar 48 de ore. Piesa a debutat și pe primele locuri în topurile muzicale, precum Spotify, iTunes, Apple Music etc.

„Skin” a luat internetul pe neașteptate, ajungând pe primul loc pe Twitter, în întreaga lume, și a reușit să se claseze și pe locul 7 pe YouTube. Piesa a fost, de asemenea, întâmpinată cu reacții pozitive de la Billboard, Variety, People, UȘA Today, E!, Cosmo, Bustle și multe altele.

Sabrina Carpenter a cucerit un public de milioane ca și cântăreață, compozitoare, actriță, designer, producător. Sabrina a avut primul ei rol principal în filmul "The Short History of the Long Road", care a avut premieră la Festivalul de film Tribeca și s-a bucurat de recenzii deosebite, aducându-i Premiul Juriului pentru „Cea mai bună performanță” la Festivalul de film Savannah SCAD din 2019. În martie 2020, Sabrina și-a făcut și debutul pe Broadway, jucând în Mean Girls. În plus, Sabrina va produce și va juca în Alice, o reimaginare muzicală a „Alice în Țara Minunilor” .

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.