Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 8-14 februarie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Balanță

Astăzi este începutul unui noi aventuri. Acum este timpul meu să aleg fericirea, să mă pun pe primul loc și să trăiesc așa cum îmi doresc.

Scorpion

Este în regulă să simt ceea ce simt, emoțiile sunt parte esențială din noi. Așa mă voi cunoaște mai bine și mă voi accepta pentru ceea ce sunt.

Săgetător

Încerc să am răbdare. Și asta va trece. Caut activități frumoase cu care să îmi ocupi timpul. Investesc în mine și am grijă nu doar de trupul meu, ci și de sufletul și de mintea mea.

Capricorn

Indiferent de ce spun oamenii din jurul meu, aleg să îmi ascult intuiția și aleg cu sufletul. Eu știu cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericită.

Vărsător

Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.

Citește și:

Pești

Știu că Universul are un plan bine stabilit pentru mine. Nu mai lupt împotriva lui, ci aleg să fac un pas în spate și să îi permit să mă îndrume în direcția pe care el o consideră potrivită pentru fericirea mea. Am încredere în Dumnezeu și în viitorul meu.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.