Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (8-14 februarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Mantră pentru ziua de luni:

Umplu încăperile cu vibrația iubirii mele, astfel încât toți care pătrund aici, chiar și eu, vom simți această iubire și vom fi protejați de ea.

Mantră pentru ziua de marți:

Este un moment dificil, dar nu o viață dificilă. Am încredere că totul va fi bine. Am tot ce îmi trebuie pentru a trece peste acest obstacol.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul. Las în urmă toată durerea și îmi deschid sufletul către a primi fericirea.

Mantră pentru ziua de joi:

Sentimentele dificile pe care le simt acum nu mă fac slabă, mă fac om. Este o zi grea, nu o viață grea. Am răbdare și merg mai departe.

Mantră pentru ziua de vineri:

Nu pot să controlez cu exactitate ce se întâmplă în viață, însă pot controla felul în care reacționez la tot ce mi se întâmplă. În reacția mea este puterea mea cea mai mare.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

O să încerc să fac în această zi tot ce îmi stă în putință astfel încât, atunci când pun capul diseară pe pernă, să am sentimentul unei satisfacții depline.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Sunt curajoasă. Caut în sufletul meu puterea de a trece peste orice obstacol care apare în fața mea. Cu mult răbdare și încredere merg mai departe. Știu că totul este trecător. Învăț lecțiile și îmi continui drumul.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.