Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 8-14 februarie ca să atragi fericirea

În această săptămână viața multor zodii se poate schimba radical. Universul are grijă de sufletele noastre și ne ajută să ajungem pe drumul potrivit.

Săgetător - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu-ți fie teamă pentru ce urmează să se întâmple. Bucură-te de aceste schimbări pentru că te vor ajuta să ajungi mult mai repede decât crezi acolo unde îți dorești. Ai încredere în tine și mergi mai departe, va fi din ce în ce mai frumos.

Capricorn - Trebuie să renunți la oamenii negativi care te trag în jos

Nu mai păstra în jurul tău oameni care te rănesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc și care vor doar să profite de tine. În schimb, înconjoară-te de acei oameni frumoși, cu suflet bun, care te apreciază pentru ceea ce ești și nu încearcă să te schimbe.

Vărsător - Trebuie să renunți la gândirea pe termen scurt

Învață să îți stabileșți obiective pe o perioadă mai lungă de timp. Nu uita că fiecare lucru pe care îl faci te poate ajuta să ajungi mai aproape de ce îți doreșți. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ceri sfatul celor dragi.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la trecut

Nu poți fi fericită dacă te tot întorci în trecut, dacă retrăiești tot ce ai simțit atunci. Închide acest capitol o dată pentru totdeauna și mergi mai departe cu viața ta. Totul se întâmplă ACUM, în momentul prezent.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.