5 Lucruri la care sufletul te roagă să renunți pentru a îl ajuta să se vindece de toate rănile și să găsească liniștea 

Fă pace cu trecutul. Dacă vrei să îți vindeci rănile și să fii din nou liniștită și fericită, trebuie să renunți să te mai întorci în trecut. 

Iată la ce trebuie să renunți pentru a îți vindeca sufletul de toate rănile și îl ajuta să găsească din nou liniștea:

1. Renunță să te prefaci că trebuie să fii cine erai

În momentele grele, cea mai proastă luptă a noastră este deseori între ceea ce ne amintim și ceea ce simțim în preent. Astfel, una dintre cele mai grele decizii pe care va trebui să o iei vreodată este când să rămâi în loc și să duci luptele grele ale amintirilor sau când să îți descătușezi sufletul de durere și să mergi mai departe. Nu mai ești persoana care ai fost.

2. Renunță să îți reproșezi că nu ești tot ceea ce vrei să fii

A fi bun cu tine în gânduri, cuvinte și acțiuni este la fel de important că și a fi bun cu ceilalți. Iubește-te pe tine însăți. Iubește sinele tău real. Acceptă și lucrează la fricile tale, la nesiguranță, la furie. În loc să te pedepsești ascunzându-te de probleme tale, ajută-te pentru a le depăși.

Citește și:

3. Renunță la regrete și la tot ce te ține în trecut

Când rămâi blocată în regretele vieții și te gândești la ce ai fi putut avea, ajungi să ratezi frumusețea a ceea ce ai deja. Nu poate piesele de puzzle ale vieții vor părea să se potrivească de la început, însă în timp îți vei da seama că o fac perfect. Nu uita că fiecare început nou vine după sfârșitul unui alt început.

4. Renunță să mai rămâi prinsă în negativitatea care te înconjoară

A fi optimistă în vremuri negative nu înseamnă să te simți și să trăiești într-o pozitivitate toxică. Trecutul este o istorie nu doar a tragediei, ci și al succesului, sacrificiului, curajului, bunătății și creșterii. Ceea ce alegi să subliniezi în acest trecut complex va determina cât de bine trăiești și cât de liniștit îți vrei sufletul.

Citește și:

5. Renunță să mai crezi că nu ești suficient de puternică pentru a face încă un pas în față

Oricât de imposibil pare drumul pe care mergi, întotdeauna vei avea șansa de a îl continua. Poate că durerea nu va dispărea complet, însă după o vreme nu va fi mai atât de puternică, de copleșitoare. Așadar, ai răbdare... respiră... va fi bine. Tu vei fi bine.

foto main pathdoc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri