Setari Cookie-uri

7 Semne ca esti protejata de puterea divina

Crezi ca Universul este de partea ta? Ca Dumnezeu te protejeaza? Iata cateva semne care iti spun ca sufletul tau este in stransa conexiune cu puterea divina si ca nimeni nu iti poate face rau. 

1. Nu prea stii cum este suferinta

Daca aura ta este pura si autentica, Dumnezeu nu prea iti permite sa suferi. Cand aura este slaba, esti in mod constant obosita, ai dureri de cap frecvente si racesti usor. Uneori lucrurile se inrautatesc si apar semne de anxietate.

2. Gasesti bucurie in lucrurile marunte

Daca sufletul tau este protejat de Dumnezeu, mai tot timpul gasesti fericire incredibila, adevarata, pura, in lucrurile marunte. Universul iti este alaturi si te ajuta sa ai succes in tot ce iti propui.

3. Intotdeauna vezi partea plina a paharului

Tu emani optimism prin toti porii. Cand oamenii stau langa tine, se incarca cu energie pozitiva si se simt bine - vor sa actioneze, sa cucereasca lumea si ajung sa vada totul intr-o lumina frumoasa.

4. Foarte rar te confrunti cu probleme

Cand ai sufletul protejat de Dumnezeu, foarte rar te confrunti cu probleme - si asta deoarece niciodata nu te lasi pusa la pamant, incerci sa solutionezi situatiile complicate in care te afli fara sa te plangi prea mult.

Citește și:

5. Iti place sa conduci

Tu vezi lucrurile foarte clare si iti este usor sa ii indrumi si conduci pe cei din jurul tau.

6. Esti puternica fizic

Nu ai doar un suflet puternic, curajos, ci si un corp foarte puternic. Nu obosesti cu usurinta si esti intotdeauna pregatita sa cuceresti noi culmi.

7. Iti place aventura

Esti foarte deschisa, nu iti este frica sa experimentezi, sa iesi din zona de confort si sa iti extinzi orizontul. Energia divina iti permite sa nu iti fie frica de niciun fel de schimbare. Ai o viata dinamica si frumoasa - pentru tine in fiecare zi trebuie sa existe transformare.

Daca esti protejata de puterea divina, este imposibil sa afisezi doar doua sau trei dintre aceste semne. Trebuie sa bifezi toate cele de mai sus.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.