Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (15-21 februarie) 

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Mantră pentru ziua de luni:

Mă eliberez de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Mantră pentru ziua de marți:

Tot ce am făcut ieri m-a condus spre o zi mai bună, ziua de azi. Accept tot ce s-a întâmplat, cresc învățând din greșeli și merg mai departe deoarece știu că Universul are pentru azi numeroase surprize.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Respirație cu respirație renunț la așteptările pe care le am, la frica din suflet, la regretul pe care îl simt și la frustrarea din mintea mea. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Mantră pentru ziua de joi:

Sunt una cu viața. Sunt una cu Universul. Cu cât mai mult știu să mă iubesc pe mine însămi și să am încredere în divinitate, cu atât mai mult viața mă va iubi, mă va spriini și mă va ghida.

Mantră pentru ziua de vineri:

În inima mea există puterea de a crea realitatea pe care mi-o doresc, controlându-mi energia și emoțiile.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Pentru mine totul se află în echilibru. Singura problemă care există este în sufletul meu. În sine, lumea nu are niciun fel de problemă.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Învăț să am răbdare. Mâine este o altă zi. Și va fi mai bună decât ziua de astăzi. Am grijă de sufletul meu și încerc să îmi bucur inima. Merg mai departe pe acest drum.

foto main Natali art collections, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.