Trupa Vunk & Lidia Buble lansează varianta acustică a piesei Vino, Du-te

Trupa Vunk & Lidia Buble lansează varianta acustică a piesei Vino, Du-te

Colaborarea care a făcut furori toamna anului trecut, dintre trupa Vunk și Lidia Buble, revine într-o variantă acustică, în care vocile artiștilor se împletesc armonios si sunt în prim-plan, cu doar cateva instrumente pe fundal.

comunicat de presa: Piesa trupei Vunk și a Lidiei Buble, “Vino, du-te”, s-a bucurat de un succes fulminant, fiind single-ul care și-a facut loc in playlist-ul radiourilor chiar înainte de lansare, iar la 5 luni de la primul play o regăsim în continuare în top 10 al radiourilor românești. Fanii au îndragit piesa înca de la prima ascultare și au propulsat-o in topurile platformelor de streaming și în trending-ul de pe YouTube, videoclipul piesei avand în acest moment 10 milioane de vizualizări.

Noua variantă a piesei face parte de pe albumul acustic “Numai la doi - Live din sufragerie” ce se va lansa pe data de 24 Februarie, ca un cadou de Dragobete. Albumul cuprinde în întregime piese acustice deja lansate, dar și piese noi, în primă audiție.

Videoclipul piesei acustice este sub forma unui making of al videoclipului oficial, unde puteți vedea cum au decurs filmările alaturi de regizorul San.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri