Setari Cookie-uri

Netflix lanseaza trailerul Waffles + Mochi/ Gofre + Mochi, noua serie originala cu Michelle Obama

Netflix a dezvăluit trailerul pentru Waffles + Mochi/ Gofre + Mochi, noua serie originală pentru întreaga familie care prezintă călătoria gastronomică spectaculoasă a lui Gofre și Mochi, doi prieteni buni care împărtășesc visul de a deveni bucătari.

comunicat de presa: Pe parcursul acestei călătorii vor afla despre diferite alimente, feluri de mâncare, tipuri de bucătării și culturi cu ajutorul proprietarului supermarketului, doamna Obama, (Michelle Obama), un coș de cumpărături zburător care va servi drept ghid și colaborarea cu bucătari de renume, copii și vedete.

Acest proiect este o nouă colaborare cu Higher Ground Productions, compania de producție fondată de Barack și Michelle Obama în asociere cu Netflix și va avea premiera la nivel mondial pe 16 martie 2021.

Gofre + Mochi este un serial original Netflix creat de Erika Thormahlen și Jeremy Konner, serialul este prezentat de Michelle Obama, cu Michelle Zamora (Gofre), Russ Walko (Mochi și Intercomy), Jonathan Kidder (Busy), Diona Elise Burnett (Steve the Mop și vocea Magicart), Taleia Gilliam (Shelfie), Andy Hayward (păpușar), Piotr Michael (vocea lui Mochi) și George Konner (vocea Intercomy) completează echipa

Citește și:

Sinopsis: Odată ca niciodată, în Tărâmul mâncării congelate, locuiau doi prieteni buni pe nume Gofre și Mochi care aveau un vis comun: să devină bucătari! Singura problemă? Tot ce găteau era făcut din gheață. Atunci când acești doi prieteni se angajează ca proaspeți colegi ai unui supermarket fantezist, sunt pregătiți pentru aventura culinară a vieții lor.

Cu ajutorul unor fețe noi și prietenoase precum doamna Obama (proprietarul supermarketului) și un coș de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Gofre și Mochi își încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume, gătesc rețete cu ingrediente obișnuite alături de bucătari renumiți, bucătari de casă, copii și vedete. Indiferent dacă culeg cartofi în Anzii din Peru, testează condimente în Italia sau fac Miso în Japonia, acești exploratori curioși descoperă că fiecare masă este o șansă prin care îți poți face noi prieteni.

Citește și:

Gofre + Mochi este o invitație pentru a încuraja copiii și adulții să gătească împreună în bucătărie și să se conecteze la culturi din întreaga lume.

Data lansării: 16 martie 2021

Episoade: 10 episoade x 20 minute

Showrunners: Erika Thormahlen și Jeremy Konner

Producători executivi: Erika Thormahlen, Jeremy Konner, Tonia Davis, Priya Swaminathan, Barack și Michelle Obama

Compania de producție: Higher Ground Productions

Distribuție: Michelle Obama

Păpușari: Michelle Zamora (Waffles), Russ Walko (Mochi și Intercommy), Jonathan Kidder (Busy), Diona Elise Burnett (Steve the Mop și vocea Magicart), Taleia Gilliam (Shelfie), Andy Hayward (păpușar), Piotr Michael (vocea lui Mochi), George Konner (vocea lui Intercommy)

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.