Setari Cookie-uri

Cel pe care l-ai pierdut nu îți era destinat. Nu era sufletul tău pereche, era doar un capitol al vieții tale

El nu a fost sufletul tău pereche, era o distragere a atenției de la adevărata viață. A fost o soluție temporară care te-a ținut departe de întrebările dificile la care nu voiai să găsești răspunsuri. 

Tot ce e pierdut, e pierdut definitiv când e vorba de timp. Şi atunci, ce importanţă mai are să-ţi aminteşti ceva ce n-o să mai ai niciodată?

Fiecare celulă din corpul tău se vindecă. Trecutul s-a încheiat, mergi mai departe cu viața ta.

Să nu uiți niciodată asta: toate lucrurile pe care le-ai pierdut nu erau să fie ale tale. Și toți oamenii care au plecat din viața ta nu îți erau destinați.

El nu era sufletul tău pereche... ci o ancoră care te ajuta să fii constantă, apoi te-a blocat și nu ți-a mai permis să mergi pe drumul tău. El era Soarele din Universul tău când nu erai sigură în jurul cărui corp ceresc să te învârti. Ți-ai lăsat destinul în mâinile lui. Relația ta a fost bună pentru că ai făcut-o tu să fie așa. Era o pânză goală pe care v-ați pictat dragostea până când a început să nu mai fie frumoasă... iar apoi s-a transformat într-un coșmar.

Citește și:

Părea perfect la suprafață însă imediat ce ai ajuns să îl cunoști a început să îți arate adevărata lui față. El a fost perechea perfectă pentru ce ai fost tu în trecut, nu persoana care urmează să fii. Nu te-ai regăsit datorită lui, din contră - deveneai ceea ce voia el să fii și credeai că te face bine. Nu ați fi fost fericiți dacă rămaneați împreună - și nu ai fi știut niciodată cum arată o viață cu adevărat fericită. Aceasta nu este iubire, este dependență. Aceasta nu este o relație cu adevărat fericită și sănătoasă. Aceasta este una toxică.

El nu a fost sufletul tău pereche, era o distragere a atenției de la adevărata viață. A fost o soluție temporară care te-a ținut departe de întrebările dificile la care nu voiai să găsești răspunsuri.

Citește și:

Îți dai seama de aceste lucruri pentru că durerea s-a estompat pe măsură ce te-ai regăsit.

Lucrul dificil pe care trebuie să îl învățăm este că nu ești menit pentru lucrurile pe care le pierzi și, totuși, trebuie să le pierzi. El nu era sufletul tău pereche... era o lecție - și ceea ce ai proiectat asupra lui îți spune tot ce trebuie să știi. El nu era ceea ce sperai să fie și totuși trebuia să speri. El nu era ceea ce ți-ai imaginat și totuși trebuia să te lași să visezi. El nu era viitorul tău și totuși trebuia să te întrebi dacă ar putea fi.

Nu era sufletul tău pereche, era doar un capitol al vieții tale.

foto main S. Splajn, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.