Setari Cookie-uri

7 Adevăruri dure care te ajută să crești 

Pe măsură ce privești înapoi la viața ta, vei realiza adesea că de multe ori ai crezut că ai pierdut ceva bun însă, de fapt, ai fost îndrumată către ceva mult mai bun.

Nu poți controla totul. Uneori trebuie doar să faci un pas în spate și să ai încredere că lucrurile vor funcționa. Renunță puțin la dorința de a deține controlul și permite-i vieții să se întâmple. Pentru că uneori adevărurile pe care nu le poți schimba ajung să te schimbe și să te ajute să crești.

Iată acele adevăruri dure care te ajută să crești:

1. Totul este așa cum ar trebui să fie. De multe ori când ți se pare că lucrurile se destramă, ele de fapt pică în locurile în care ar trebui să fie.

2. Până când nu te pierzi în această lume nu poți începe să te regăsești cu adevărat. A-ți da seama că ești pierdută este primul pas pentru a trăi viața pe care ți-o dorești. Al doilea pas este să renunți la viața pe care nu ți-o dorești. A face o mare schimbare în viață este un pas destul de înfricoșător. Însă știi ce este și mai înspăimântător? Regretul.

Citește și:

3. De obicei, în cea mai profundă durere ajungi întotdeauna să crești și să te dezvolți. Atunci îți dai seama cât ești de puternică cu adevărat. Fără durere, nu ar exista nicio schimbare.

4.Una dintre cele mai grele decizii cu care te vei confrunta vreodată în viață este alegerea dacă te îndepărtezi sau faci un alt pas în față. Dacă ești prinsă într-un ciclu de încercări de a schimba pe cineva sau te aperi împotriva unei persoane care încearcă să te schimbe, pleacă. Însă dacă urmărești un vis, fă un alt pas în față.

5. Înainte de a avea grijă de alții, ai grijă de tine. Înainte de a te împrieteni cu alții, trebuie să fii propriul tău prieten. Înainte de a ii corecta pe alții, trebuie să te corectezi pe tine însăți. Înainte de a ii face pe ceilalți fericiți, trebuie să te faci fericită pe tine. Nu se numește egoism, se numește dezvoltare personală.

Citește și:

6. Să nu îți pese niciodată de ceea ce cred toți ceilalți despre tine. Atâta timp cât îți pasă, ești la mâinile lor. Doar atunci când nu ai nevoie de aprobarea lor, poți spune că ești liberă.

7. Unii oameni te vor minți. Un dușman onest este mai bun decât un prieten care minte. Acordă mai puțină atenție la ce spun oamenii și mai multă atenție la ceea ce fac. Acțiunile lor îți vor arăta adevărul.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.