Setari Cookie-uri

Ce simte inima ta când îți întâlnești sufletul pereche?

Mi s-a făcut pielea de găină. 

Sufletul tău pereche este acel cineva care își dorește să fie acolo pentru a sărbători toate victoriile, toate reușitele la fel de mult pe cât vrea să te ajute să te ridici de la pământ după ce ai dat greș.

Crede în puterea sufletului pereche. Crede că vei găsi pe cineva care să aducă puțin mai multă fericire în viața ta.

Sufletul tău pereche va fi acea persoană care îți va cunoaște toate obiceiurile enervante și care te va iubi și mai mult doar pentru ele. Sufletul tău pereche va fi acea persoană care va ști toate lucrurile mărunte care îți plac.

Sufletul tău pereche va fi întotdeauna fericit să îți asculte vocea seară după muncă, să îți ofere o îmbrățișare, să îți dea un sărut plin de iubire, să îți asculte poveștile și să petreacă timp în compania ta.

Citește și:

Sufletul tău pereche va adăuga valoare vieții tale în moduri pe care nu le-ai fi crezut posibile și te va inspira să valorifici tot potențialul care se dezvoltă în tine. În zilele în care nu crezi că ești demnă sau nu ai puterea să lupți cu problemele cu care te confrunți, el va fi acolo și îți va aminti cât de puternică ești, îți va spune că are încredere în tine și te va ajuta să te ridici și să mergi mai departe. Să lupți pentru ceea ce îți dorești. Să nu te dai bătută.

În momentul în care îți vei întâlni sufletul pereche, inima ta va fi întreagă. Va fi liniștită. După atât de mult timp dificil, agitat, încărcat de probleme, de stres, de anxietate, inima ta va respira ușurată. Se va simți din nou îndrăgostită. Protejată. Și nu îi va mai fi frică să fie vulnerabilă. Pentru că va ști că acest om nu îți va face niciodată rău intenționat. Din contră, va fi acolo pentru tine. Te va iubi mai mult ca oricând. Te va proteja. Îți va fi alături clipă de clipă - și nu te va părăsi niciodată. Pentru că acest suflet pereche nu este în viața ta pentru un capitol... ci pentru tot restul cărții tale. Este pentru eternitate... pentru cel mai frumos final al vieții.

Citește și:

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.