Setari Cookie-uri

Oamenii cu suflet sensibil au cele mai frumoase relații pentru că ei înțeleg iubirea mult mai profund

Oamenii cu suflet sensibil sunt profund empatici și conștienți de nevoile celorlalți - însă nu primesc întotdeauna același tip de dragoste pe care sunt capabili să o ofere. Dacă sună familiar, citiți mai departe.

Oamenii cu suflet sensibil aduc în mod natural niște calități cu adevărat frumoase care promovează iubirea reală în relațiile lor de cuplu. Însă aceleași calități pot ajunge uneori să submineze forța relației.

Și pentru că tindem să avem standarde înalte pentru noi înșine și ne străduim să fim prieteni și iubiți amabili, de multe ori creăm cu succes legături intime incredibil de puternice cu oamenii din jurul nostru.

De asemenea, avem abilitatea de a fi conștienți de nevoile altora. Abilitatea noastră de a prelua indicii subtile îi face pe aceștia să se simtă profund înțeleși și iubiți. Pe lângă toate acestea, tindem să ne gândim incredibil de mult la relațiile noastre de dragoste, oferindu-le partenerilor o mare parte din energia noastră mentală și emoțională.

Citește și:

Acest lucru este cu adevărat minunat pentru partenerul norocos al unei persoane extrem de sensibile. Face parte din motivul pentru care s-au simțit atrași de noi și hrăniți, în siguranță și iubiți. Însă lucrurile pot merge repede la vale când celălalt nu se comportă la fel.

Și deși oamenii cu suflet sensibil tind să fie destul de empatici, este încă aproape imposibil să vadă cu adevărat prin ochii partenerilor lor. Aceasta poate fi sursă atâtor dureri.

Iată 3 sfaturi incredibil de importante care te vor ajuta să te simți mai împlinită în dragoste și să fii un partener de viață uimitor:

1. Onorează diferențele... nu doar pe ale lui, ci și pe ale tale

Nu toți oamenii au superputerile tale. Dacă lupți pentru a îți schimba partenerul, atunci duci o luptă pierdută. În schimb, învață să îl iubești cum știi tu cel mai bine pentru că este diferit de tine. Acceptă-l așa cum este.

Citește și:

2. Nu îți mai ține partenerul pe standarde de neatins

Merele nu vor fi niciodată la fel de suculente că pepenele verde. Dar nu poți face o plăcintă delicioasă cu scorțișoară din pepene verde.

Poate că partenerul tău nu îți citește mintea și poate că nu îți oferă cele mai bune îmbrățișări atunci când ai cea mai mare nevoie de ele, însă el face alte gesturi frumoase pentru tine. Caută să te bucuri de diferitele cadouri pe care partenerul le aduce în relație.

3. Ai grijă de tine

Nu te neglija. NICIODATĂ. Ai grijă de tine, pune-te pe primul loc și iubește-te necondiționat. Nu vei putea oferi dragoste altor oameni dacă sufletul tău este gol. Nu vei putea oferi iubire și afecțiune altor oameni dacă nu îți oferi mai întâi ție.

foto main pixabay

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.