Setari Cookie-uri

Prin ce trece sufletul tău după o despărțire. 7 Lucruri minunate care ți se întâmplă

Doare incredibil de mult, însă nu ai prefera să fii cu cineva care te iubește cu adevărat decât cu cineva care doar se preface că te iubește de dragul confortului?

Nimănui nu îi place să treacă printr-o despărțire. Aceasta îți poate distruge sufletul și te poate pune la pământ, mai ales dacă ai început să ai sentimente pentru persoana de care te despărți. Știu, doare incredibil de mult, însă nu ai prefera să fii cu cineva care te iubește cu adevărat decât cu cineva care doar se preface că te iubește de dragul confortului?

Multe lucruri se întâmplă după o despărțire dificilă, iar cele mai multe dintre acestea tind să fie către bine pentru tine. Poate dura ceva timp să simți efectele lor deoarece ești prea ocupată să suferi după ce ar fi putut fi. Însă, crede-mă, imediat ce te vei vindeca îți vei da seama de următoarele lucruri minunate:

1. Vei învăța câtă putere poate naște durerea

Citește și:

Reușești să depășești un moment dificil al vieții tale. Reușești să treci peste o despărțire dureroasă. Sufletul tău este minunat... iar tu ești incredibil de puternică.

2. Îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat de la un partener

Lucrurile sunt mult mai clare acum, iar tu știi de ce ai nevoie de la bărbatul pe care îl vrei lângă tine pentru tot restul vieții. Nu mai ești dispusă să faci compromisuri majore și să fii cu bărbați care nu știu ce vor.

3. Vei fi liberă... și vei putea face tot ce îți dorești

Acesta este cel mai bun moment al vieții tale - nu trebuie să dai explicații nimănui, nu trebuie să pui pe nimeni pe primul loc. Tu contezi, fă tot ce îți place și bucură-ți sufletul.

4. Poate că sună ciudat acum, însă vei învăța să ierți cu adevărat

Citește și:

Pentru toate lucrurile dificile pe care ți le-a făcut, pentru toată durerea pe care ți-a provocat-o, pentru cât de mult ai suferit... vei reuși să îl ierți cu adevărat - și nu vei face asta pentru că el merită iertarea ta, ci pentru că tu meriți să mergi mai departe cu viața ta. Sufletul tău nu poate ține în el sentimente atât de urâte.

5. Vei fi independentă

Vei învăța să te descurci de una singură. Vei fi pe cont propriu. Te vei descoperi. Vei lupta mai mult ca oricând pentru visurile tale.

6. Obiceiurile tale se vor schimba

Îți vei pune viața în ordine. Vei înțelege de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Vei avea mai multă grijă de tine. Vei trăi cele mai frumoase luni ale vieții tale.

7. Vei întâlni oameni noi

Vei fi dispusă să socializezi mai mult. Vei învăța să vorbești diferit cu persoanele pe care le întâlnești. Vei fi mult mai prietenoasă, mai atentă la detalii, mai deschisă la discuții interesante.

Citește și:

foto main Olga Golovizina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.