Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din martie 2021. Universul se trezește la viață... și noi trebuie să ne trezim odată cu el

În martie, Universul ne oferă posibilitatea de a ne planifica viitorul. Reușim să încheiem socotelile cu trecutul și să trecem pe lista tot ce ne dorim de la următoarele luni. 

15 martie: Mercur intră în zodia Pești

Mercur nu găsește nimic bun în zodia Pești. Din contra, drumul pare să fie unul încărcat de emoții și stări negative, de incertitudini și probleme. În această zi vom fi confuzi și destul de agitați.

Nu este o perioadă tocmai bună pentru schimbări sau decizii importante. Pe 15 aprilie, Mercur iese din Pești.

20 martie: Anul Nou astrologic, echinocțiul și Soarele care intră în Berbec

Soarele intră în Berbec, iar ziua și noaptea devin egale. Această perioadă este una extrem de puternică din punct de vedere al energiei cosmice. Este momentul să plantam semințe pentru noile capitole din viață.

21 martie: Marte emană o energie incredibilă

În această perioadă energia lui Marte devine incredibilă - aceasta poate veni la pachet cu probleme uitate sau îngropate de care ar fi bine să ne ocupăm, cu frici și temeri cu privire la viitor. Astrele ne sfătuiesc să nu ne grăbim și să avem răbdare nu doar cu noi, ci și cu oamenii din jurul nostru.

Citește și:

25 martie: Venus în conjuncție cu Soarele

Soarele se aliniază din nou cu Venus. Așadar, este momentul să avem mai multă grijă de noi. Putem atrage lucruri, putem manifesta viața pe care ne-o dorim.

28 martie: Lună plină în Balanță și Chiron în conjuncție cu Venus

Chiron este un asteroid incredibil de puternic; este vindecător de răni, de durere, de suferință. Această perioadă este bună pentru a ne rezolva traumele din trecut, pentru a ne întări relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru și pentru a ne vindeca sufletele.

foto main Mohammadreza Zeidabadi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.