Setari Cookie-uri

Meriți să fii fericită! Atât de simplu

Te-ai oprit vreodată din fuga ta prin viață să îți dai seama cât de departe ai ajuns, câte ai realizat și cât de puternică ești? Prin câte ai trecut, câte ai îndurat, câte lupte ai dus și cât de curajoasă ai devenit? Te-ai oprit vreodată din fuga ta prin viață să îți spui că ești mândră de toate realizările tale?

Este ușor să susții pe cineva, să îl feliciți pentru tot ce a făcut, să îi spui că îl iubești și să îi fii sprijin în împlinirea visurilor... însă ai făcut vreodată asta pentru tine?

Ai încetat vreodată să fii umărul pe care plâng toți ceilalți și te-ai scufundat adânc în inima ta ca să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viață? Să știi cine ești? Să înțelegi pe ce drum să mergi mai departe? Te-ai minunat vreodată de obiectivele pe care ți le-ai împlinit și ai fost recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care le-ai învățat?

Poate că este timpul să îți imaginezi destinul independent de oricine altcineva. Este frumos să ai grijă de alți oameni și pentru asta te felicit, însă trebuie să înveți că înainte de a avea grijă de altcineva trebuie să ai grijă de tine . Să te iubești pe tine cu adevărat înainte de a iubi pe altcineva. Să cauți fericirea în sufletul tău înainte de a o căuta în altă parte sau, și mai rău, în altcineva.

Citește și:

Viața te ia pe sus și te poartă de la copilărie, la adolescență, maturitate și bătrânețe... însă viața nu poate trăi pentru tine. Este momentul să preiei frâiele și să mergi pe drumul pe care tu vrei să mergi. Ești construită pentru a fi puternică, pentru a rezista furtunilor și pentru a îți împlini cele mai mari dorințe. Ești construită pentru a reuși și a fi fericită.

Alege să fii blândă cu tine, cu inima ta... să îți hrănești frumos corpul și mintea. Găsește timp în fiecare zi pentru a fi recunoscătoare pentru tot ceea ce ai reușit până acum și crede în continuare în abilitățile tale. Ești minunată și lucruri incredibile urmează să ți se întâmple. Vocea ta merită să fie auzită! Tu poți schimba lumea. Puțîn câte puțin.

Citește și:

Universul te-a binecuvântat. Ești încă aici pentru un motiv foarte bun. Este timpul să fii egoistă, este timpul să visezi, estet timpul să îți stabilești obiective. Este timpul să lupți pentru a îți vedea împlinite visurile. Meriți să respiri viața într-o lume pe care tu singură ți-o creezi. Meriți să simți fericire din realizarea lucrurilor care îți fac inima să cânte.

Fii mândră de toate obstacolele pe care le-ai depășit. Fii mândră de toate poverile pe care le-ai purtat de-a lungul drumului. Fii mândră de toate problemele pe care le-ai rezolvat. Fii mândră de toate luptele pe care le-ai dus. Fii mândră de cât de aprig iubești viața și cât de mult sprijini oamenii. Fii mândră de câtă iubire poți oferi. Fii mândră de tine. Crede în tine. Luptă pentru tine. Fii fericită.

Citește și:

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.