7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (8-14 martie)

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (8-14 martie)
Kudika
7 Martie 2021

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru ține 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Mă iubesc clipă de clipă. Cu bune și cu rele. Cu calități și defecte. Mă iubesc așa cum sunt. Mă iubesc pentru că nu există persoană mai importantă pe această lume decât eu însămi.

Mantră pentru ziua de marți:

Viața înseamnă schimbare. Trebuie să accept faptul că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. Acest sfârșit este un nou început. Este de datoria mea să îl fac cel mai frumos de până acum.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Am inima plină de afecțiune, bunătate, compasiune și iubire față de mine însămi. Sunt plină de iubire față de ceilalți.

Mantră pentru ziua de joi:

Astăzi vreau să fiu fericită. Aleg să mă bucur la fiecare lucru mărunt, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri frumoase.

Mantră pentru ziua de vineri:

Cel mai mare cadou pe care mi-l pot oferi este iubirea necondiționată. Aleg să mă accept pentru ceea ce sunt, să cred în mine, să fiu fericită cu mine însămi și să mă bucur de fiecare clipă pe care o trăiesc singură.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Întâmpin ziua de astăzi cu bucurie și încredere și nu permit nimănui să îmi fure zâmbetul de pe buze. Aleg fericirea clipă de clipă.

Mantră pentru ziua de duminică:

Eu dețin controlul asupra vieții mele. Eu singură iau cele mai bune decizii pentru mine și viața mea și dețin suficiente resurse pentru a demara schimbările potrivite mie.

foto main unsplash

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri