Setari Cookie-uri

Te rog, nu renunța la iubire! NICIODATĂ!

Iubirea este cea mai mare și cea mai puternică forță din intregul nostru Univers. Iubirea face ca această lume să existe. Iubirea este forțacare ne ține împreună. 

Iubirea este, de asemenea, adevărata natură din noi, așa că atunci când încercăm să renunțăm la dragoste renunțăm treptat la ceea ce suntem cu adevărat. Renunțăm treptat la natura noastră reală și ajungem să ne simțim deconectați, confuzi și dezorientați.

Să renunți la iubire este cea mai mare greșeală pe care o poți face. Nu poți renunța la ceva care este în tine în mod natural. Nu poți renunta la ceea ce te definește.

De-a lungul vieții auzim frecvent oameni care spun că renunță la dragoste sau că dragostea doare... sau că le este frică să iubească din nou pentru că nu vor să mai fie răniți și nici să mai sufere.

Iubirea nu este sursă de durere și suferință. Este complet greșită această idee.

Iubirea nu doare. Iubirea nu aduce suferință, ci mai degrabă atașamentul față de o persoană și dorința noastră cu privire la modul în care trebuie să fie sau să nu fie anumite lucruri.

Citește și:

O mulțime de oameni se află în relații de co-dependență (în loc de relații mature în care există independență). Aceștia se controlează reciproc și fiecare consideră că este cel mai bun partener sau se lipsesc de libertatea necesară.

În loc să își permită să se exprime și să își trăiască viața așa cum sufletelor lor le-a fost destinată, autentic și liber, ei se împiedică reciproc.

Ei se influențează și interferează unul cu celălalt nu în mod pozitiv, ci negativ și uneori chiar distructiv.

Iubirea vrea pur și simplu să vadă dragoste adevărată... pentru că acesta este singurul lucru pe care îl știe. Nu știe să rănească, să urască, să provoace durere.

Oamenii care au suferit în urma unei relații ar trebui să știe că dragostea nu este responsabilă pentru durerea lor. Atașamentul și numeroasele idei distorsionate și toxice pe care le au despre iubire sunt responsabile pentru suferința cauzată.

Citește și:

Când începem o relație avem așteptări diferite - ne dorim că partenerul să fie într-un fel sau altul, să facă ceva sau altceva, sperând că dragostea noastră nu se va termina niciodată. Ne este greu să îl acceptăm pentru ceea ce este cu adevărat și încercăm să îl modelăm în ceva ce vrem noi să fie. Iar atunci când totul se va sfârși, este și normal să suferim. Însă această suferință nu va veni niciodată din dragostea noastră - ci din atașamentul nostru față de modul în care trebuie să fie lucrurile, din atașamentul nostru pentru persoana cu care am fost.

Da, lucrurile pot merge prost și relațiile se pot termina. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie sfârșitul lumii și nici nu ar trebui să fie sfârșitul iubirii noastre. Trebuie să înțelegem că viața pe care o trăim este a noastră și numai a noastră. Iubirea nu înseamnă să fii legat pe vecie de cineva. Iubire înseamnă să oferi dragoste unei persoane în timp ce îi permiți să fie liberă, să crească, să se dezvolte, să evolueze.

Citește și:

Dragostea nu îți va face niciodată ceva rău dacă știi să iubești cu adevărat. Nu renunța la ea!

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.