Setari Cookie-uri

Vei întâlni dragostea la care ai visat întotdeauna. Trebuie doar să crezi în ea

Și să ai răbdare. Iubirea nu vine când vrei tu, ci când sufletul tău este cu adevărat pregătit să o întâlnească. 

Ai avut inima frântă. Însă întreabă-te asta: ai fost cu persoana potrivită? Poate că fiecare noapte a trecut cu o greutate ce îți apăsa inima. Poate că au fost atât de multe momente în care te-ai gândit "Oare mă iubește cum vreau eu să fiu iubită? Oare este ceea ce îmi doresc? Oare este sufletul de care sufletul meu are nevoie?". În fiecare zi mintea ta era amestecată cu gânduri toxice despre ce ar putea fi greșit.

Acum doare... dar vei iubi din nou. Vei fi iubită din nou. Vei găsi pe cineva cu adevărat special. Inima ta va înțelege ce înseamnă dragostea adevărată. Mintea ta va căuta doar modalități de a face momentele petrecute în doi și mai speciale decât sunt deja.

Poate că treci prin toată această durere pentru a înțelege că nu trebuie să te mai pierzi într-o relație. Nu trebuie să mai pui cealaltă persoană pe primul loc. Nu trebuie să mai uiți de tine pentru a iubi pe altcineva. Iubirea adevărată nu doare. Iubirea adevărată nu este toxică. Iubirea adevărată nu îți cere nimic în schimb.

Citește și:

Învață să ai răbdare, draga mea...

Va veni și vremea ta. Numai că acum nu este momentul potrivit. Tu vrei să iubești, însă sufletul tău nu este pregătit pentru a întâlni dragostea adevărată. Inima ta nu este pregătită pentru a se deschide din nou. Are nevoie să se vindece, să ierte, să învețe să fie singură, să o ia de la capăt, să își dea seama cât de puternică este, să fie independentă. Și abia apoi va fi în relația potrivită. Și nu se va mai teme de nimic. Pentru că dragostea adevărată va fi atât de simplă încât nici nu va trebui să lupte pentru ea. Va veni în mod natural și va aduce puțin mai multă fericire decât ai tu deja.

Învață să ai răbdare, draga mea...

Universul are un plan minunat pentru tine. Însă nu te mai grăbi. Trebuie doar să ai răbdare, să aștepți persoana potrivită. Să aștepți acel suflet care te va iubi așa cum trebuie să fii iubită. Visurile tale se vor împlini. Vei trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste. Vei scrie cel mai bun capitol al cărții tale - povestea ta va fi împlinită. Și vei fi mai fericită ca oricând.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.