Setari Cookie-uri

A început sezonul Berbecului. Lecția pe care Universul vrea să o învățăm în următoarea perioadă

Iată care este lecția pe care Universul vrea să o înveți în următoarea perioadă în funcție de zodia în care te-ai născut: 

Săgetător

Trăiește doar pentru tine. Nu mai privi în curtea altor oameni și nici nu încerca să schimbi viețile altora. Nu încerca să judeci, până la urmă tu vezi doar ceea ce vrei să vezi. Singura persoană pe care trebuie să te concentrezi ești tu însăți.

Capricorn

Fă un pas în spate și permite-i vieții să fie. Lasă-te condusă de Univers. Nu mai lupta cu morile de vânt. Dacă ai putea vedea tot ce te așteaptă, nu ți-ai mai face atâtea griji cu privire la ce se întâmplă acum.

Vărsător

Fă-ți un pic de timp și pentru tine. Indiferent de cât de ocupată ești cu toate taskurile, problemele, grijile, sarcinile profesionale, învață ca zi de zi să încerci să îți planifici timpul astfel încât să reușești să faci ceva și pentru tine (ceva care să îți bucure sufletul).

Citește și:

Pești

Este momentul să te pui pe primul loc. Este momentul să ai grijă de sufletul tău. Este momentul să te iubești cu adevărat. Este momentul să fii puțîn egoistă și să te gândești la tine înainte de a te gândi la altcineva.

foto main Vadim Sadovski, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.