Setari Cookie-uri

8 Moduri prin care îți poți distruge următorii 20 de ani ai vieții tale

Ai făcut vreunul până acum?

Alegerile noastre sunt cele care ne arată ceea ce suntem cu adevărat... mult mai mult decât abilitățile noastre. De prea multe ori ajungem să facem alegerile greșite. Mândria noastră ne face să continuăm pe un drum greșit când, de fapt, ar trebui să ne oprim. Presiunea oamenilor din jurul nostru ne schimbă gândurile și planurile.

Și așa ajungem să trăim o viață care nu ne este destinată. O viață care nu ne bucură și nici nu ne va bucura vreodată.

O singură alegere, la un moment dat, poate distruge o viață.

Iată care sunt cele mai comune greșeli pe care ajungi să le faci și prin care îți poți distruge următorii 20 de ani ai vieții tale:

1. Ești așa cum vor alții să fii. Îți mai amintești cine ai fost înainte ca lumea să îți spună cine ar trebui să fii?

Citește și:

2. Eviți să simți disconfort cu orice preț. Mulți dintre noi nu dorim să ieșim din zona de confort, așa că fugim de schimbări, de oportunități și, implicit, de creștere, în mod constant. Însă astfel pierdem cele mai frumoase și mai interesante experiențe ale vieții și rămânem blocați într-o rutină neplăcută.

3. Aștepți... și aștepți... și aștepți un miracol. Inspirația există, însă trebuie să existe și un plan de bătaie, muncă multă, dorința de a ajunge acolo unde îți dorești. Deseori, diferența dintre o persoană de succes mulțumită de rezultatele vieții sale și o persoană care se luptă să facă progrese nu este reprezentată de abilități incredibile sau idei neașteptate, ci de curajul cu care pariezi pe idei, de asumarea riscului și de pașii făcuți întotdeauna în față.

Citește și:

4. Decizi că nu poți face ceva anume. Și aici te oprești. Îți moare un vis. Pierzi oportunități incredibile și lecții de viață minunate.

5. Nu spui ce ai pe suflet. Ai tot dreptul să vorbești și să îți lași gândurile să fie auzite. Oamenii nu vor ști niciodată ce simți dacă nu le spui. De aceea este foarte important să spui ce gândești.

6. Rămâi în trecut și negi adevărul. Nu poți schimba trecutul; nimeni nu poate. Trecutul trebuie acceptat. Când accepți trecutul, indiferent de cât de dureros este, îți permiți să crești și să te vindeci.

7. Nu te ierți. Este posibil ca toate lucurile rele sau greșite pe care le-ai făcut să fi fost iertate și uitate de toți cei care contează în viața ta. Atunci... tu de ce nu te ierți? Învață din greșeli și mergi mai departe. Ești demnă de propria ta dragoste, de propria ta iertare.

Citește și:

8. Iei lucrurile foarte personal. Lucrurile pe care le spun și pe care le fac oamenii sunt legate de ei, nu de tine. Reacțiile oameniilor cu privire la persoana ta sunt legate de perspectivele lor, de rănile lor și de experiențele lor.

foto main C Z, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.