Setari Cookie-uri

5 Sfaturi de la un psiholog pentru a atrage sufletul pereche la care ai visat întotdeauna 

Tu ești singura persoană care stă în calea ta și a sufletului tău pereche, însă tot tu ai puterea de a schimba acest lucru. Ai încredere în tine!

Știi unde greșești și de ce nu atragi sufletul pereche pe care ți-l dorești? Îți spunem noi: încerci tot felul de tehnici pentru a găsi bărbatul pe care îl aștepți de atât de mult timp. Ce nu faci în tot acest timp? Nu investești în tine. Nu încerci să devii cea mai bună versiune a ta.

Ești atât de ocupată căutând bărbatul perfect încât uiți că tu trebuie să fii partenera perfectă. Sufletul tău pereche va apărea când vei fi cea mai bună versiune a ta.

Iată 5 sfaturi date de psihologi pentru a atrage sufletul pereche la care ai visat:

Sfatul numărul1: Renunță la trecut și la resentimente

Dacă nu renunți la rănile din trecut, vei fi întotdeauna prinsă de acestea; nu vei putea merge mai departe cu viața ta. De aceea este foarte important să ierți, să uiți și să renunți la trecut. Eliberează-te de toate emoțiile urâte. Dacă nu ești pregătită să închizi definitiv capitolul și să mergi mai departe, partenerul potrivit nu va fi pregătit să te întâlnească.

Citește și:

Sfatul numărul2: Vindecă-te emoțional și mental

Cu toții avem cicatrici din trecut. Acestea ne afectează mai mult decât credem prezentul; de aceea este foarte important să facem tot posibilul pentru a ne vindecă nu doar emoțional, cât și mental. Vorbind despre rănile pe care le ai cu un psiholog, un prieten sau un om de încredere, notându-le într-un jurnal sau meditând te va ajuta să te eliberezi treptat de ele.

Sfatul numărul3: Îmbunătățește-ți caracterul

Primul pas de a îți îmbunătăți caracterul este să recunoști că ceva este în neregulă cu tine. Sufletul tău pereche nu îți va remedia defectele de caracter. Dimpotrivă, vei atrage către tine oameni cu aceleași defecte de caracter. De aceea este important să lucrezi mai mult la tine, să adopți obiceiuri sănătoase (din toate punctele de vedere) precum onestitatea, calmul și bunătatea.

Citește și:

Sfatul numărul4: Adoptă calitățile pe care ți le dorești la partenerul de cuplu

Ce ai de făcut: notează pe o hârtie toate calitățile pe care le dorești la sufletul tău pereche și încearcă să le adopți. Înainte de a le căuta la altcineva, trebuie să le ai la tine însăți, să existe în interiorul tău. Întreabă-te: ești persoana pe care ți-o dorești lângă tine o viață? Dacă nu ești, atunci apucă-te de treabă și fă tot posibilul să devii persoana cu care ai vrea să ieși (și lângă care ți-ai dori să îmbătrânești).

Sfatul numărul5: Umple-ți inima cu emoții pozitive

Scapă de toate emoțiile negative: cinism, negativitate, frustrare, furie - pentru că dacă nu o faci vei atrage oameni cu același nivel de energie. Încearcă să faci lucruri care îți aduc fericire, bucurie și pace. Caută modalități de a îți îmbunătăți perspectiva asupra vieții și de a te ajută să trăiești așa cum îți doreșți. Și vei vedea cum va apărea sufletul pereche în viața ta.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.