Setari Cookie-uri

4 Lecții dureroase (dar importante) pe care le înveți după o despărțire

Amintește-ți că meriți să fii fericită pe măsură ce mergi mai departe. 

Despărțirile pot fi incredibil de dificile. Este devastator să te despărți de cineva. Mintea îți este dezamăgită, sufletul îți este devastat, iar inima făcută țăndări. În plus, singurătatea de după poate fi copleșitoare până la punctul în care ajungi să te îndoieșți că vei mai găsi vreodată dragostea.

Însă, în ciuda tuturor acestor lucruri, există încă speranță pentru tine. Poți învăța și crește în această parte importantă din viața ta - dacă accepți și permiți să se întâmple acest lucru. Și, pe măsură ce înveți și crești din această experiență, ajungi să fii mai puternică, mai înțeleaptă și mai fericită cu tine însăți.

Iată cele mai importante lecții pe care le poți învăța dintr-o despărțire:

Citește și:

1. Descoperi ce este cu adevărat important în viață

Acum este momentul să îți dai seama cine ești cu adevărat, ce contează pentru tine, ce îți place să faci. Îți descoperi noi obiceiuri, noi pasiuni, noi hobby-uri. Ai timp să explorezi, să întâlneșți oameni noi, să te dezvolți emoțional și mental.

2. Te poți schimba pe tine. Însă nu poți schimba pe altcineva

Uneori oamenii cred că își pot schimba partenerii. Când iubești pe cineva trebuie să îl accepți pentru ceea ce este și să îl ajuți să devină cea mai bună versiune a sa - însă nu trebuie să îl schimbi. Nu trebuie să îl faci să îți adopte obiceiurile și nici să fie ceva ce nu este.

Nu poți schimba pe altcineva oricât ai încerca. Însă te poți schimba pe tine - și acesta este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Este momentul să lucrezi mai mult la tine.

Citește și:

3. Îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la un partener

Acum este momentul să înțelegi ce vrei de la un partener. Cum vrei să te facă să te simți? Ce calități vrei să aibă? Cum vrei să fie? Dacă încă nu știi să răspunzi la aceste întrebări, gândește-te la care au fost lucrurile care ți-au plăcut la persoana cu care ai fost începutul relației (sfat: nu te concentra asupra aspectelor negative din relația încheiată).

4. Înveți să ierți și să mergi mai departe

Este momentul să fii matură și sensibilă în același timp. Este momentul să practici iertarea. În loc să ții ranchiună împotriva persoanei care te-a rănit, învață să ierți, să închizi ușa trecutului și să mergi mai departe cu viațata. În caz contrar, această ranchiună poate ajunge să interfereze cu alte lucruri din viața ta cum ar fi cariera, pasiunile tale sau o altă relație. Amintește-ți că meriți să fii fericită pe măsură ce mergi mai departe.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.