Setari Cookie-uri

20 de lecții de viață pentru luna aprilie

Fiecare bătălie din viața ta te-a transformat în persoana care ești astăzi. Fii recunoscător pentru momentele dificile, ele nu pot decât să te facă și mai puternic.

1. Dă în fiecare zi tot ce ai mai bun din tine. Fiecare zi este o oportunitate de a duce la bun sfârșit un vis. Suma multor zile pline de sens reprezintă o viață împlinită.

2. Imposibilitatea nu e un fapt. Este o opinie, Imposibilitatea nu e o declarație. Este o îndrăzneală. Imposibilitatea este un potențial. Imposibilitatea este temporară. Imposibilitatea este nimic.

3. Caută neîncetat să rămâi liber. Inima ta poate iubi tot ce dorește. Viața nu are nicio valoare închisă între limite. Te desăvârșești mereu.

4. Visul este cel care îi face pe oameni să iubească viața chiar și atunci când aceasta este dificilă.

5. Viața este o serie de schimbări naturale și spontane. Nu le rezista; asta creează numai durere. Lasă realitatea să fie realitate. Lasă lucrurile să curgă natural înainte în orice fel doresc.

Citește și:

6. Trebuie să îți schimbi viața dacă nu ești fericit și să te trezești dacă lucrurile nu merg în direcția în care îți doreai.

7. Ridică-ți privirea și scoate dopurile din urechi. Prin simplul fapt că acorzi atenție, poți ajunge departe.

8. Viața nu înseamnă a trăi ci a ști pentru ce trăiești.

9. În fiecare răsărit de soare se naște ceva frumos. Călătoria aceasta nu are sfârșit.

10. Uneori nu te poți vedea în mod clar până nu te vezi prin ochii celorlalți.

11. Nici unul dintre noi nu pleacă de aici în viață, așa că vă rog să vă gândiți. Mâncați ce vă place. Umblați prin soare. Săriți în valurile marii. Spuneți adevărul din inima voastră. Fiți prostuți. Fiți buni. Fiți copii. Faceți lucruri ciudate. Iubiți. Iertați. Bucurați-va de viață. Nu este timp pentru nimic altceva.

Citește și:

12. Cele mai bune și mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau atinse. Trebuie să le simți cu inima.

13. Dacă ești iubit cu adevărat de cineva, devii mai puternic, iar dacă iubești pe cineva cu adevărat, devii mai curajos.

14. Fiecare bătălie din viața ta te-a transformat în persoana care ești astăzi. Fii recunoscător pentru momentele dificile, ele nu pot decât să te facă și mai puternic.

15. De multe ori este nevoie de mai mult curaj să faci ceea ce este bine decât frica de a face ceea ce este greșit.

16. Durerea își schimbă forma, dar nu se termină niciodată.

17. Deschide ochii și bucură-te de tot ceea ce este frumos în jurul tău.

18. Uneori dușmanii sunt cei mai buni profesori, oamenii pot învăța din greșelile lor, distrugerea uneori înseamnă renaștere.

Citește și:

19. Cele mai glorioase momente ale vieții tale nu sunt așa-zisele zile de succes, ci mai mult zilele în care, ieșind din stări de deprimare și descurajare, simți chemarea vieții spre realizări viitoare.

20. Fiecare clipă de căutare este o clipă de regăsire.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.