Berbec

Scopul fiecărui suflet de pe această planetă ar trebui să fie să trăiască fiecare zi cu cea mai mare bucurie. Astăzi mă eliberez de toate gândurile negative și aleg să zâmbesc cu toată inima mea. Această este viața mea și aleg să o trăiesc în cel mai frumos mod posibil.

Taur

Nu renunț la iubire doar pentru că pe acest drum întâlnesc obstacole. Știu că ce este al meu este pus deoparte și că Universul așteaptă momentul potrivit pentru a mi-l scoate în cale.

Gemeni

Învăț cât de importantă este răbdarea. Dacă nu dau suficient timp lucrurilor pe care mi le doresc, risc să renunț când sunt la doar un pas de împlinirea visului meu.

Rac

Las garda jos și aleg să nu mai am așteptări de la nicio persoană din jurul meu. Mă bucur de fiecare moment, accept oamenii așa cum sunt și aleg să îi iubesc necondiționat.

Leu

Îi promit sufletului meu că învăț să am răbdare. Îi promit inimii mele că nu mă mai grăbesc nicăieri. Îi promit Universului că îi permit să își joace cartea. Îi promit lui Dumnezeu că fac un pas în spate și mă las pe mâinile lui.

Fecioară

Învăț să mă iubesc. Prima persoană care merită dragostea, atenția și devotamentul meu sunt chiar eu. Când ofer prea multe altcuiva, aleg să ignor cea mai importantă persoană din viața mea, singură care va rămâne alături de mine pentru totdeauna - eu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: