Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 29 martie - 4 aprilie

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Balanță

Învăț să nu mai măsor timpul. Învăț să nu mă mai uit prea mult la calendar. Învăț să sărbătoresc fiecare zi cu tot ce vine ea, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțîn frumoase, pentru că este unică.

Scorpion

Chiar dacă simt ură, aleg să o păstrez pentru mine. Nu vreau să rănesc alte persoane fără motiv. Învăț să păstrez cu mine toate acele sentimente dificile și apoi să mă detașez de ele, făcând loc pentru iubire, recunoștință, empatie.

Săgetător

Mă detașez de toți și de toate. Nu pot face nimic cu privire la modul în care oamenii își aleg sentimentele față de mine. Și nici nu privire la deciziile lor cu privire la relația noastră. Pot, însă, să învăț să cresc din fiecare întâmplare și să am mai multă grijă de mine.

Citește și:

Capricorn

Fără compromis nu se poate. Anumiți oameni și anumite situații par să merite efortul. Nu mai fac pași în spate, ci cu mult curaj aleg să merg mai departe.

Vărsător

Scap de toată dezordinea din viața mea astfel încât să îmi pot face ordine în gânduri și în sentimente. Iau o pauză de la tot ce se întâmplă și analizez situația în care mă aflu pentru a îmi prioritiza mai bine planurile.

Pești

Promit să nu îmi mai fac scenarii negative cu care să îmi îngreunez singură sufletul. Învăț să renunț la toate lucrurile care nu îmi sunt destinate.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.